Hoe gebruik je een Dome Vaporizer

Hoe gebruik je een Dome Vaporizer

Een koepel vaporizer wordt gebruikt om medicinale kruiden branden ter inademen en roken. Het werkt door het verwarmen van de kruiden onder een glazen koepel op een stalen plaat van koken. Hierdoor wordt het materiaal langzaam verbranden, waardoor een damp die kan worden geïnhaleerd door het gebruik van een buis die wordt geleverd aan de verdamper. Soms moet je een beetje handigheid nodig, maar de juiste manier met een verdamper algemeen is eenvoudig.

Instructies

•  Sluit de verdamper in een stopcontact. Verhit voor ongeveer 10 minutes.The glazen koepel moet nog worden bevestigd. Trek dan de verdamper en laat het volledig afkoelen. Dit zorgt ervoor dat geen olie of stof op het apparaat helemaal weg zal branden. Neem deze stap alleen de eerste keer dat u het apparaat gebruikt.

•  Steek de stekker in de verdamper. Verhit voor een paar minuten voordat je het gebruikt. Vul deze warming-up moet elke keer als je de verdamper te gebruiken. Als je dat niet doet, zal het apparaat niet goed werkt.

•  Plaats het kruidenmengsel op de kookplaat. Verdeel het gelijkmatig met een spatel of lepel.

•  Plaats de glazen koepel. Luister niet naar een van de hete delen van het toestel raken als ze ernstige brandwonden kunnen veroorzaken. In een paar minuten, zal de machine begint te dampen uitstoten.

•  Inhaleer de damp door voorzichtig zuigen aan de slang aangesloten op het apparaat. Zuigen totdat je vaag de smaak van de kruiden. Adem nog lastiger als je niets proeven.

•  Ga door het inademen zo veel als je wilt binnen de tijdsspanne van vijf minuten. Op dit punt van het apparaat leeg van alle as, gereinigd en opgeslagen totdat u het opnieuw gebruiken moet zijn.