Hoe gebruik je de VooDoo Vaporizer

Hoe gebruik je de VooDoo Vaporizer

Vaporizers zijn populaire apparaten voor het vrijgeven van chemische stoffen in kruiden zonder verbranding. Bij de meeste kruiden en planten die worden ingenomen, zoals tabak, wordt verbranding gebruikt om de inherente chemische stoffen binnen de plant of kruid vrijgeven. Echter, deze zelfde stoffen verwarmen tot hoge temperaturen zonder verbranding kan hetzelfde gewenste chemische stoffen vrijkomen zonder de extra gevaren en toxinen soortgelijk aan rook inademen. De VooDoo vaporizer is een batterij-aangedreven apparaat dat gebruik maakt van gecontroleerde warmte om chemisch-infuus damp van kruiden te maken.

Instructies

•  Maal de kruiden met behulp van een grinder. De VooDoo vaporizer werkt met hoge temperaturen om de chemische stoffen opgeslagen in de kruiden los te maken. Slijpen vergroot het oppervlak van het kruid en laat de verdamper efficiënter werken.

•  Plaats uw gemalen kruiden op het kruid schijf van uw VooDoo vaporizer. Laat de disk niet te vol. Overvulling vermindert de efficiëntie van uw kruidentuin.

•  Plaats het kruid schijf in uw VooDoo verdamper.

•  Gebruik de knoppen op het handvat om de tijd en de warmte in te stellen. In het algemeen een hogere temperatuur betekent meer chemische release. De hogere temperaturen zorgen voor een warmer damp die moeilijker te inhaleren. Vind de temperatuur die de juiste balans tussen kracht en het gemak van inhalatie.

•  Wacht tot de VooDoo verdamper op te warmen en vul de ruimte met damp, vervolgens inademen van de damp.