Hoe gebruik je andere acne producten Met Tazorac

Tazorac is een actueel crème die wordt gebruikt om het gezicht acne te behandelen. Bestaande uit een verbinding analoog aan vitamine A, is gebleken om de verschijning van acne te verminderen en verbeteren de textuur van de huid. Het is typisch aangebracht op schone, droge huid, vaak in een dunne laag. Acne patiënten echter soms dat ze moeten Tazorac gebruiken in combinatie met andere acne producten hun acne verhelpt.

Instructies

•  Let op alle medicatie, actueel of anderszins, dat u op dit moment.

•  Praat met uw arts of dermatoloog. Hij zal in staat zijn om te adviseren of het veilig is voor u om te Tazorac gebruiken naast andere actuele acne medicatie. Zorg ervoor dat alle vragen die je hebt op te schrijven voordat u uw afspraak met uw arts, zodat u niets vergeet. Misschien wil je langs een pad en pen om aantekeningen te maken om mee te nemen.

•  Praat met uw apotheker. Zij is speciaal opgeleid en dus, net als uw arts, in staat om alle vragen die je hebt over interacties tussen geneesmiddelen beantwoorden. Zorg ervoor dat je haar laten weten dat alle medicijnen die u gebruikt, zodat zij u de juiste informatie kunnen geven.

•  Breng de andere actuele crèmes die je zou willen gebruiken. Zorg ervoor dat u de waarschuwing etiketten te lezen, met veel aandacht voor alle informatie over mogelijke interacties tussen geneesmiddelen. Volg de aanwijzingen voor alle acne producten nauw samen om mogelijk misbruik of interacties te minimaliseren.

Hints

  • Was uw handen na het aanbrengen van elke actuele acne medicatie, en hoeft je ogen niet aan met uw handen onmiddellijk na het aanbrengen van de Tazorac.
  • Als u huiduitslag of andere allergische reactie ontwikkelt, zo snel mogelijk contact op met uw arts of dermatoloog. Dit kan een negatieve wisselwerking tussen de drug Tazorac en de andere acne product dat je gebruikt aan te geven.