Hoe gaat u naar Top Shape at Home voor een Vrouw

Hoe gaat u naar Top Shape at Home voor een Vrouw

Of u wilt passen in een jurk voor een aanstaande partij of het verbeteren van uw algehele gezondheid, krijgen in vorm kost tijd en inzet. In plaats van de uitgaven veel geld op een lidmaatschap van de sportschool, om in topvorm thuis. Met de juiste oefening routine en maaltijd plannen, kunt u uw beste kijken zonder stepping voet in een sportschool. Hebben niet tot doel om meer dan één of twee pond per week te verliezen. Verliezen meer kan uw gezondheid beïnvloeden.

Instructies

•  Eet een gezond dieet. Vervang ongezonde voedingsmiddelen, zoals chips, pizza en hamburgers met fruit, groenten, vetarme zuivelproducten, mager vlees en volle granen. Maak je ontbijt de grootste maaltijd om je energie gedurende de dag te geven. In plaats van het drinken van suikerhoudende dranken, zoals vruchtensap en frisdrank, water drinken.

•  Begin elke dag met een warming-up om je bloed stroomt. Uitvoeren in plaats van vijf minuten, terwijl u televisie kijken of naar muziek luisteren, of doen 25 jumping jacks.

•  Neem deel aan ten minste 20 minuten van aërobe activiteit 5-6 dagen per week. Geleidelijk werk je weg tot het doen van 60 minuten van aërobe activiteit. Gebruik een loopband, elliptische machine of hometrainer. Als u niet beschikt over fitnessapparatuur thuis, gaan joggen buiten of een oefening video te kopen. Om jezelf een pauze, neem een ​​dag of twee per week vrij van aërobe activiteit.

•  Doe krachttraining oefeningen om spieren en sterke botten op te bouwen. Doe crunches, sit-ups, push-ups, squats en lunges been. Gebruik vrije gewichten om spieren op te bouwen in je armen. Als u niet de eigenaar van elke vrije gewichten, werken met items rond uw huis, zoals soep blikjes en melkkannen. Doe drie sets van 12 herhalingen voor elke oefening.

•  Do klusjes rond het huis om extra calorieën te verbranden gedurende de dag. Stofzuigen, maaien het gras, het reinigen van het bad of hark bladeren.

Hints

  • Drink water voor en na je training.