Hoe effectief is Nioxin?

Wat is Nioxin?

Nioxin is niet echt een bepaalde chemische stof, maar is een hele merk van haarverzorgingsproducten die beweren dat de revolutionaire wetenschappelijke doorbraken te gebruiken om gemeenschappelijke haarverzorging problemen te behandelen. De Nioxin haarverzorging producten, die worden geproduceerd door Nioxin Research Laboratories, Inc., zijn extreem duur en worden meestal gekocht bij salons of speciaalzaken. Hoewel het bedrijf niet daadwerkelijk maken van de specifieke bewering dat Nioxin haarverzorging producten helpen mensen met dunner wordend haar, het is een veel voorkomende bewering van voorstanders van het product en van degenen die het te verkopen.

Wat is Nioxin verondersteld wordt te doen?

Er zijn veel verschillende geclaimde voordelen van de Nioxin haarverzorging producten en er zijn verschillende productlijnen om uit te kiezen. In wezen zijn er Nioxin producten die worden verondersteld om te helpen verwijderen van de effecten van de vergrijzing op haar, om de gebruiker te voorzien van een over het algemeen gezonder hoofdhuid, om meer volume te creƫren in het haar, om meer controle toe te voegen aan het haar wanneer u klaar bent en om de behandeling van enkele mogelijke oorzaken van mannelijke kaalheid. Sommige Nioxin producten doen meer dan een van deze dingen, terwijl anderen zijn gespecialiseerd en worden verondersteld om slechts een bepaalde ziekte te behandelen.

Hoe effectief is Nioxin?

De werkzaamheid van Nioxin afhankelijk van wat het precies dat de betrokkene wil het product te doen. Wat produceren volume styling controle en gezonde hoofdhuid, de Nioxin producten lijken zeer goed. Natuurlijk, de meeste dure haarverzorgingsproducten wel de neiging om goed te werken voor het beoogde doel - anders zouden ze niet verkopen. Helaas, Nioxin, als een remedie voor kaalheid, is niet erg effectief. In wezen is de Nioxin producten meer volume simpelweg toevoegen aan het haar, waardoor het lijkt alsof er meer haar. Voor mensen met ernstige mannelijke kaalheid echter Nioxin zal niet het tij van haaruitval voortkomen, noch zal het omgekeerde proces. Er zijn veel meer effectieve producten, zoals Propecia of Rogaine, ernstige haaruitval voor degenen die bereid zijn om het geld nodig te betalen behandelen.