Hoe een zure reflux dieet te beginnen

Als u zijn gediagnosticeerd met zure reflux je zou willen om een ​​speciaal dieet te beginnen om te helpen omgaan met de ongemakken van de ziekte. Uw arts kan adviseren specifieke voedingsmiddelen te vermijden, en zou je aanmoedigen om bepaalde voedingsstoffen toe te voegen aan uw dieet. Buiten dat, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om het leven met zure reflux makkelijker.

Instructies

•  Neem uw ​​zure reflux medicatie zoals voorgeschreven. Als er geen medicatie werd gegeven, probeer dan een over-the-counter pil plaats, vooral wanneer u opflakkeringen van de ziekte. Dit kan bepaalde voedingsmiddelen minder pijnlijk te maken.

•  Onderzoek voedingsmiddelen die laag in zuurgraad, zoals gevogelte, rundvlees, eieren, melk, groenten en gebak. Algemeen, voedingsmiddelen met een pH boven 4,6 voldoende lage zuurgraad te voorkomen triggering zure reflux.

•  Maak een lijst van het voedsel dat je wilt dat de lage zuurgraad zijn. Bijvoorbeeld, als u genieten van heel wat van vlees in uw dieet, dingen als kip, karbonades, hamburgers en vis toe te voegen aan je lijst. Dit zijn de dingen die je moet kopen in de supermarkt.

•  Vermijd voedingsmiddelen die pittig zijn, zoals de salsa, jalapeños, chili en cocktailsaus. Het is ook een goed idee om uit de buurt van specerijen blijven als additief voor levensmiddelen, zoals deze kunnen opflakkeringen van zure reflux veroorzaken.

•  Praat met een voedingsdeskundige over manieren om voedingsmiddelen die goed werken met zure reflux ziekte te bereiden. Vaak is dit de beste manier om variatie toe te voegen aan uw dieet, zonder afbreuk te doen aan uw gezondheid of uw comfort. Uw arts is ook een goede bron.

•  Lees de etiketten op verwerkt voedsel en verpakte goederen in de supermarkt. Kijk voor specerijen en hoge zuurgraad van voedingsmiddelen die kunnen leiden tot uw zure reflux ziekte. Voor veel mensen die lijden aan deze ziekte, is het makkelijker om uw eigen maaltijden te maken dan om te proberen om verpakte artikelen te kopen.

•  Noteer voedsel dat je je ongemakkelijk zodra je ze eet. Houd een lopende lijst, zodat u weet welke voedingsmiddelen te vermijden op uw zure reflux dieet.

•  Eet minstens drie tot vier uur voor het slapen gaan en blijven zitten tot je gaat slapen. Dit zal helpen bij de spijsvertering te helpen en te voorkomen dat de oprispingen van zure ..

•  Follow-up met uw arts of voedingsdeskundige met uw resultaten. Elke patiënt is anders, en het is belangrijk om wijzigingen in uw dieet of uw comfort niveau voor verder onderzoek mee.

Hints

  • Kauw je voedsel goed voor het doorslikken, want dit maakt de spijsvertering te vergemakkelijken.