Hoe een zure reflux dieet Ontwikkel

Zure reflux, ook bekend als gastro-oesofageale refluxziekte, een pijnlijke en vervelende medische aandoening. Gelukkig, het ontwikkelen van uw eigen zure reflux dieet kan het gemakkelijker maken om uw symptomen onder controle te houden.

Instructies

•  Houd een dagboek bij van je dagelijkse activiteiten voor een week om uw persoonlijke zure reflux triggers te bepalen. Hoewel er bepaalde voedingsmiddelen waarvan bekend is dat zure reflux veroorzaken bij mensen, zoals sinaasappelsap en op basis van tomaten pasta sauzen, niet iedereen reageert op voedsel op dezelfde manier. Wat veroorzaakt problemen voor een familielid of vriend met de aandoening kan je niet lastig.

•  Beperk uw alcoholgebruik. Bier, wijn en andere alcoholische dranken zijn erg hard op de gevoelige slijmvlies van je maag. Als je niet bereid bent om geheel onthouden van alcohol, overweeg dan het beperken van uw drinken om een ​​of twee drankjes per week.

•  Een punt ten minste een banaan per dag, bij voorkeur ongeveer 30 minuten voor de hoofdmaaltijd. Onderzoek heeft aangetoond dat bananen een belangrijk onderdeel van de zure reflux dieet. Bananen onderdrukken zuursecretie in de maag en bevatten proteaseremmers die werken op de bacteriën die maagzweren kan veroorzaken elimineren.

•  Als u vaak uit eten gaan, bedenk dan dat u kunt vragen om uw voedsel speciaal voor te bereiden in de vele restaurants. Als je beleefd en hoffelijk zijn, zullen de meeste koks graag met pittige sauzen en andere ingrediënten die problemen met uw zure reflux dieet kunnen veroorzaken te verwijderen. Houd echter in gedachten dat is gebruikelijk om een ​​gulle tip bieden wanneer u speciale diensten zoals deze.

Hints

  • Veel van de zure reflux medicijnen die ooit beschikbaar waren alleen op recept verkrijgbaar zijn nu beschikbaar over de toonbank. Wanneer dieet alleen niet uw symptomen herbeleven, kan de geneeskunde zoals Zantac of Prilosec nuttig zijn.
  • Hoewel spanning niet zure reflux veroorzaken, het kan verergeren de symptomen. Yoga en meditatie zijn vaak nuttig voor mensen die lijden aan ernstige zure reflux.