Hoe een Eating Plan Plan Met de 40-30-30 Plan

Hoe een Eating Plan Plan Met de 40-30-30 Plan

Een 40-30-30 eten plan vereist het eten van een dieet dat is 40 procent koolhydraten, 30 procent proteïne en 30 procent vet. Toen voor het eerst werd geïntroduceerd, werd het plan 40-30-30 ontslagen door voedingsdeskundigen en populaire hype als ongezond, omdat het een dieet dat weinig koolhydraten, hoog eiwit en relatief veel vet nodig. Echter, kan het plan 40-30-30 eigenlijk gezond zijn, terwijl het gewichtsverlies te vergemakkelijken. Volgens de Zone Perfecte organisatie, voeding professionals adviseren het plan 40-30-30, zolang lijners ontwerpen hun maaltijd plannen rond gezonde voeding in de juiste verhoudingen.

Instructies

•  Eet voedsel rijk aan gezonde koolhydraten voedingsmiddelen als 35 tot 50 procent van je dagelijkse calorie-inname. Als je lichamelijk actief zijn en deelnemen aan aërobe oefening regelmatig, eet 50 procent koolhydraten, terwijl als je meer sedentair, eet 35 procent koolhydraten. Zorg ervoor dat de koolhydraten voedingsmiddelen die u verbruikt zijn van hoge kwaliteit en bevatten vezels en volkoren granen, zoals volkoren brood en pasta, maar ook groenten en fruit.

•  Eet een dieet dat bestaat uit 25 tot 35 procent eiwit, gericht op lean bronnen zoals vis, soja of wit vlees, zoals magere eiwitten beperkt uw consumptie van verzadigd vet. Eiwit is het belangrijkste onderdeel van de 40-30-30 eten plan, want het maakt je een vol gevoel langer en zal voorkomen dat u snacken op lege calorieën gedurende de dag. Beheersing van de soorten eiwitten die u verbruikt en het eten van grote hoeveelheden zal u helpen een vetvrije massa te behouden zonder het gevoel voortdurend honger of beroofd van energie.

•  Verkrijgen vette voedingsmiddelen zoals plantaardige olie, noten en avocado, en verbruiken deze 20 tot 35 procent van de voeding. Hoewel counterintuitive dieet lijkt door het eten vetten, die gezond voedsel vrij van verzadigde vetten bij tot de doeltreffendheid van de 40-30-30 dieet door het lichaam met essentiële vetzuren.

•  Verdeel je voedsel in vijf of zes kleine maaltijden die u verbruikt gedurende de dag, in plaats van het eten van drie traditionele grote maaltijden. Het leveren van kleine hoeveelheden voedsel om je lichaam op regelmatige tijdstippen kunt u beter voedingsstoffen op te nemen en helpt u werkt off calorieën.

Hints

  • Toen de 40-30-30 eerste populair werd, volgelingen geloven dat elk voedingsmiddel verteerd moest houden aan de 40-30-30 regel. Echter, nieuwere onderzoek blijkt dat zolang lijners nemen eiwit in alles wat ze eten, met inbegrip van kleine hapjes, de 40-30-30 richtlijnen zijn flexibel (zie referentie 1).