Hoe een Ear Met Water Flush

Oren hebben de neiging om verstopt raken door vuil en puin of een opeenhoping van oorsmeer. Symptomen van verstopte oren omvatten een gevoel van druk of pijn in het oor, volheid, moeilijk hoort en problemen met evenwicht. Als je oren slecht verstopt zijn, kunnen zij door onaangename reuk en je kan een infectie krijgen. Spoelen van uw oren met water is een gemakkelijke manier om je innerlijke oor reinigen op een veilige en goedkope manier.

Instructies

•  Vul uw kleine kom met water. Zorg ervoor dat de temperatuur is warm maar niet heet. Steek je vingers in het water, en laat een paar druppels vallen op je innerlijke pols om de temperatuur te testen. Water dat is te koud of te warm is kan je binnenoor beschadigen.

•  Plak het puntje van je lamp spuit in je kom met water. Knijp de bol te zuigen water.

•  Houd uw hoofd naar de kant, en plaats de punt van de lamp spuit bij de opening van de gehoorgang. Plaats de spuit in uw oor. U kan ernstige schade veroorzaken.

•  Knijp de bol om het water vrij te geven. Het water zal haast in je oor, en je kan een kleine hoeveelheid druk en volheid in het oor te voelen.

•  Stel uw washandje onder je oor, en kantel je hoofd terug. Vang de vloeistof die komt uit je oor met je washandje. Tweemaal herhalen beide oren.