Hoe een beroerte te voorkomen

Hoe een beroerte te voorkomen

De American Stroke Association wenst iedereen te denken van een beroerte als een "brain aanval." Net zoals een hartaanval, die wordt veroorzaakt door het plotselinge verlies van bloed naar je hartspier, een beroerte is een plotselinge verlies van bloed (zuurstof en voeding) naar je hersenen. Vaak wel een cerebrovasculair accident of CVA, een beroerte tast de hersenen en kan leiden tot aanzienlijke functionele beperkingen. Soms slagen worden beschouwd als kleine in de natuur en snel op te lossen en zijn bekend als TIA's of een TIA. Echter, zowel de CVA's en TIA zijn ernstige lichamelijke beledigingen naar de hersenen-en preventie is de sleutel tot gezondheid van de hersenen!

Instructies

•  Ken alle vijf waarschuwingssignalen van een beroerte!

Is uw lopen uit balans? Is uw toespraak onduidelijk? Is de ene kant van je lichaam zwakker dan de andere? Is uw visuele handicap? Heeft u een ernstige hoofdpijn?
•  Werk aan het ontwikkelen van een levensstijl die helpt voorkomen dat beroertes te voorkomen. Niet roken of te veel alcohol. Controleer uw dieet en lichaamsbeweging patronen met uw zorgverzekeraar, en (langzaam) eventuele wijzigingen aanbrengen. Mensen stellen zich vaak voor mislukking door het plaatsen van onrealistische eisen aan zichzelf.

•  Praat met uw zorgverzekeraar over het dagelijks aspirine therapie. Een lage dosis aspirine (81 mg) is onderzocht en aangetoond dat het een belangrijke en eenvoudige preventie / interventie als uw algehele gezondheid kan tolereren.

•  Ontwikkel een dagelijkse "stille tijd" voor jezelf. Mediteren, bidden, dromen. Neem 10 minuten uit je dag en centreren van jezelf op ontspannen en loslaten. Als je niet denkt dat je 10 minuten per dag te mediteren te vinden, dan moet ik raden u START mediteren 20! Iedereen heeft een paar minuten die ze kunnen gebruiken om zichzelf te genezen.

•  Natuurlijk, zie uw zorgverzekeraar op een regelmatig schema. Gaan zien uw nurse practitioner of arts moet niet alleen zijn als je ziek bent. Preventie regels!

Hints

  • 700.000 mensen een beroerte jaarlijks in de Verenigde Staten.
  • 160.000 van deze mensen zullen sterven aan hun beroerte.
  • Bijna 20 procent van degenen die een beroerte overleven, zal een aanzienlijke en blijvende invaliditeit hebben.
  • Weet hoe je een beroerte te voorkomen en op te voeden die je liefhebt.
  • Zoals bij elke gezondheidszorg advies, kan alleen een licentie zorgverlener een klinische diagnose te maken en bieden behandeling opties. Dit artikel is uitsluitend voor informatieve doeleinden.