Hoe een beroerte slachtofferhulp

Stappen wijzigen leven routines van zowel het slachtoffer en de dierbaren die hen omringen. Deze verandering kan heel stressvol zijn voor u en het slachtoffer, maar er zijn manieren om de kwaliteit van leven te garanderen voor u en uw geliefde die dit ongeluk heeft geleden.

Instructies

•  Help onderzoeken de mogelijkheden voor revalidatie om te zien wat het beste is voor het slachtoffer. Het maken van een dergelijke keuze kan belasten. Kies een revalidatie die deze opties heeft: het centrum bedient de patiënt nodig heeft, heeft het personeel gecertificeerd, maakt gebruik van een familie helpen in het fysieke herstel van de beroerte slachtoffer, inclusief familieleden in het gehele herstelproces, het is betaalbaar, heeft een stevige reputatie opgebouwd met de gemeenschap en heeft beschikbare transportmiddelen.

•  Breng tijd door met het slachtoffer door te praten, te ontspannen en onderhoudend. Speel spelletjes met hen. Vrijwilliger voor educatieve seminars over de aard van slagen en hoe om te helpen.

•  Vrijwilliger voor elke revalidatie sessies die beschikbaar zijn, en werken met het slachtoffer van wat je ook geleerd in deze sessies. Zorg ervoor dat de patiënt is het beoefenen van deze vaardigheden.

•  Onderzoek van de medewerkers van het centrum om te zorgen dat ze passen de unieke behoeften van de patiënt. Moedig uw patiënt en / of geliefde nadat ze vooruitgang boeken.

•  Zorg goed voor jezelf, want dit is een stressvolle situatie voor u, ook. Maak de aansluitingen met steungroepen voor emotionele stabiliteit. Beroertes en andere medische aandoeningen drastisch veranderen de routines van u en uw geliefde een leven, en het slachtoffer kan niet in staat zijn om de dingen die ze gebruiken om te doen.