Hoe een Aura controle tijdens een migraine

Een van de bekende fasen van migraine is de aura fase die volgt op de eerste prodromale fase. De aura produceert lichtflitsen die soms zo intens dat ze veroorzaken een angstaanjagende equivalent van tijdelijke blindheid kan worden. Weten hoe je de aura fase van een migraine-controle zal helpen uw migraine probleem onder controle.

Instructies

•  Besteed aandacht aan de eerste tekenen van een migraine en vooral de aura fase. Sommige migraine-patiënten ervaren de "geel licht" fenomeen van de prodroom fase. Echter, je zult meer kans ervaring hiaten in uw visie die eruit zien als kleine gaatjes van de duisternis of raar, fonkelende lichtjes.

•  Snel noteer het tijdstip van het begin van de aura fase van je migraine, zodat u kunt beginnen met een migraine dagboek dat zal, in de tijd, kunt u de effecten van de migraine een betere controle te houden.

•  Neem uw ​​voorgeschreven medicatie zodra u de ervaring van de aura fase want het is bijna altijd een duidelijke voorloper van de migraine zelf. Als uw arts u heeft aangeraden om het geneesmiddel in te nemen op een ander punt in de migraine-proces, handelen in overeenstemming met de opdracht van de arts.

•  Stop met wat je doet, vooral als je rijdt, tv kijken of te kijken naar een computerscherm. Elke soort visuele concentratie overdrijft de effecten van de aura fase van de migraine en in sommige gevallen kan het begin van de migraine zelf bespoedigen.

•  Zoek een donkere plek om te gaan liggen. U kunt een beetje een cafeïne drank te drinken om te helpen tegen te gaan een aantal van de effecten van de migraine en de aura. Leg een warme handdoek over je ogen te helpen verlichten van de pijn van de migraine en de desoriënterende effecten van de aura te beheersen.