Hoe een Alcoholvergiftiging Lijder Help

Hoe een Alcoholvergiftiging Lijder Help

In staat zijn om een ​​persoon die mogelijk lijden aan alcohol vergiftiging gaat het herkennen van de symptomen van alcoholvergiftiging en weten wat te doen te helpen. Alcoholvergiftiging kan leiden tot schade aan de hersenen, coma of de dood, dus het is belangrijk om een ​​proactieve aanpak bij het verkrijgen van hulp nemen.

Instructies

•  Leer de symptomen die een slachtoffer van alcohol vergiftiging kan vertonen voordat hij het ​​bewustzijn verliest. Deze kunnen hevig braken, convulsies, stupor en verwardheid. Als u ook maar een van deze symptomen, voorkomen dat de persoon van het drinken van meer alcohol, en help hem om gehydrateerd te blijven door het drinken van water in plaats.

•  Opmerking enkele van de symptomen van alcoholvergiftiging die kunnen optreden nadat iemand is flauwgevallen, zoals epileptische aanvallen en aanhoudende braken, zelfs nadat de patiënt is bewusteloos. De ademhaling van een individu lijdend aan alcoholvergiftiging ook vertraagd en zeldzaam geworden, en het kan onmogelijk zijn om haar herleven, dat een dreigende coma kunnen wijzen. Onderneem actie als het individu minder dan acht keer per minuut of als er meer dan 10 seconden verlopen tussen ademhalingen ademt.

•  Bel 911 als u vermoedt dat alcohol vergiftiging. Het is veel beter om woede of in verlegenheid te brengen van de persoon door overreageren dan om geen actie te nemen, wat kan resulteren in een tragedie.

•  Probeer de lijder van alcoholvergiftiging wakker en comfortabel te houden terwijl u wacht op hulp. Als hij blijft overgeven, ervoor zorgen dat hij wordt aangezet zijn kant te stikken, dat is de belangrijkste doodsoorzaak in alcoholvergiftiging gevallen te voorkomen. Probeer de persoon te houden als wakker en alert mogelijk, en hem nooit verlaten zonder toezicht.

•  Houd het aanbieden van het individu veel water te drinken, omdat overmatig braken gemakkelijk kunnen uitdrogen van het lichaam. Koffie moet in het algemeen worden vermeden, om een ​​populaire mythe te verdrijven, omdat cafeïne ook uitdroging kan veroorzaken. De beste behandeling voor alcohol vergiftiging is tijd en constant toezicht, geen stimulerende middelen.

Hints

  • Het is belangrijk om uw tolerantie voor alcohol kennen, en leren in welk tempo je kunt het consumeren voordat uw alcoholgehalte in het bloed (BAC) wordt gevaarlijk hoog. De gemiddelde persoon kan verwerken en te verdrijven rond 12 oz. bier of 1,5 ml. van sterke drank per uur. Dit zal echter variëren afhankelijk van de grootte en gewicht van het individu.