Hoe de zorg voor Zuigelingen met een handicap

Ouderschap kinderen met een handicap vaak presenteert verschillende uitdagingen en taken. Een kind de gezondheid, veiligheid, voeding, visuele stoornissen en ontwikkelingsstoornissen, waaronder motorische en taalontwikkeling, zijn grote zorgen als het gaat om gehandicapte baby's en peuters ouderschap. Echter, moeten ouders en andere verzorgers niet ontmoedigd: Er zijn manieren om de ontwikkelingsdoelen groei van de zorg voor een baby of peuter met een handicap aan te moedigen en te beheren.

Instructies

•  Focus op het voldoen aan de baby of de individuele behoeften van de peuter. Hoewel de algemene stappen voeden en voor zuigelingen en peuters gehandicapte wezen dezelfde als voor andere kinderen moet een verzorger gewend aan specifieke behoeften van de baby worden. Bijvoorbeeld, moet u vertrouwd zijn met het gebruik van adaptieve apparatuur voor zuigelingen en peuters met een motorische, visuele of auditieve beperkingen te zijn.

•  Seek voedingsadviezen van experts. Kinderen met ontwikkelingsstoornissen ontwikkelen vaak andere gezondheidsproblemen, het maken van een goede voeding programma essentieel. Volgens de American Dietetic Association, kunnen baby's en kinderen met ontwikkelingsstoornissen hebben voeding problemen met betrekking tot metabole stoornissen, niet gedijen, interacties tussen voeding en medicijnen, sondevoeding, en het voeden van intraveneus.

•  Gebruik een apotheek om een volledige medicatieprofiel handhaven, zoals voorgeschreven medicijnen, over-the counter drugs en ​​alternatieve therapieën die deel uitmaken van de baby of peuter behandelingsregime. Houd in gedachten, ook, dat een handicap van een kind kan veroorzaken ze meer gevoelig voor de bijwerkingen van bepaalde medicijnen zijn. Een drug geschiedenis kan een waardevolle bron van een ouder of verzorger het toedienen van meerdere medicijnen om een ​​kind op een dagelijkse basis.

•  Navigeer het systeem van ondersteunende diensten beschikbaar zijn voor kinderen met speciale behoeften. Seek voortdurende steun van gekwalificeerde professionals die verbale stimulatie en andere vroege interventies ontwikkeld om de cognitieve en taalontwikkeling te bevorderen kan bieden. Praat met kinderarts van uw baby over betrokkenheid bij interventieprogramma's worden aangeboden door communautaire agentschappen. Interventiediensten wordt individueel bepaald en zich richten op een zuigeling cognitieve, sociale, taal en emotionele ontwikkeling. Afhankelijk van de behoeften van een kind, kan fysieke, beroeps- en / of spraak therapieën worden verstrekt.

•  Zorg voor consistentie in de dagelijkse activiteiten en reguliere zorgverlening routines vast te stellen. Naar aanleiding van een schema kan het leven minder stressvol voor de hele familie te maken. Probeer te bedenken wat je baby doormaakt als je probeert om zijn leven zo normaal mogelijk. Interactie met je kind is belangrijk.