Hoe de zorg voor Ouderen

Hoe de zorg voor Ouderen

Het is niet gemakkelijk om de zorg voor ouderen om vele redenen. Tot overmaat van ramp kunnen we niet bereid zijn op zo'n enorme taak over te nemen te maken. Dit is omdat het plotseling kan gebeuren. Een beroerte of een hartaanval kan iemand vrijwel hulpeloos en niet in staat om de zorg voor zichzelf te maken. Dientengevolge, de familie ingrijpen zonder medische kennis of training om de verzorger.

Instructies

•  Als u de zorg voor oudere mensen is het makkelijker als je niet gerelateerd. Als u verwant bent duurt het meer uit je emotioneel. Ik weet dat dit de eerste hand, omdat ik beide heb gedaan. Ik was een verzorger voor een oudere vrouw voor 3 jaar wonen op het terrein. Ik heb ook verzorgd voor mijn moeder voor de afgelopen 2 jaar die een beroerte gehad en is gedeeltelijk verlamd.

Het ergste lijkt te zijn dat ze boos zijn en met goede reden. Als je verliest mobiliteit en zijn pijn het is verdorie bijna onmogelijk om gelukkig te zijn. Het eerste wat je hoeft te doen is het vinden van een manier om te gaan met de woede die is gericht op je gewoon omdat je er bent. Je moet rustig blijven en niet iets om je van streek laten.

•  Het kan een tijdje duren om hun woede te beheren, soms is het de medicatie. Ik onderzoek alle medicijnen online bijwerkingen en om te zien wat meds botsing met anderen. Dit is essentieel voor hun geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Een ander ding dat je nodig hebt om meteen te doen is niet beschikbaar, zodat u alle beslissingen kunt nemen. Zij kunnen niet van dit dus wees voorbereid op een gevecht!

Belangrijke financiële en medische beslissingen moeten worden genomen door iemand die daartoe in staat is. De familie zal moeten het eens worden over wie deze persoon zal zijn. U kunt ook het advies van een advocaat nodig.

•  Je moet ook een schema instellen voor alles, ze doen veel beter met structuur. Dus zal er een bepaalde tijd voor het eten, slapen, zwemmen, oefening / therapie, nemen medicijnen en activiteiten. Zij kunnen het niet leuk in het begin, maar ze zullen uiteindelijk komen rond.

Vergeet niet, als je de zorg voor ouderen stevig te zijn, geef niet op, ze zijn als kinderen en zal manipuleren om hun zin te krijgen.

U moet ouderen bewijs het huis door het wegzetten van alles dat kwaad kan. Ze zijn als 2 jaar oud is maar een grotere versie, die de zaak nog erger maakt.

•  Een goede luisteraar is heel belangrijk. Luister naar wat ze zeggen, zodat u zult begrijpen waarom ze boos of depressief kunnen zijn. Deze manier kunt u vertrouwen op te bouwen en hebben een sterkere relatie. Of ze nu al dan niet gerelateerd is dit een must of ze erger niet beter krijgen. Dan zal je baan harder dan ooit.

Zij zullen komen afhankelijk van u te zijn, zodat je nodig hebt om er te zijn voor hen. Bovendien, als je tijd hebt af wat je nodig hebt om iemand te blijven met hen dat ze zich prettig voelt. Iemand die hen kent en is ervaren in hoe de zorg voor ouderen.

•  Als u moet eindigen ze in een verpleeghuis dan zeker om een grondige inspectie van het verpleeghuis te doen. Er is een checklist online van wat je nodig hebt om te zoeken naar. Uiteraard moeten zij de faciliteit ze gaan in voordat je ze toegeven bezoeken.

Dit is een van de moeilijkste beslissingen die je moet maken in je hele leven, dus zorg ervoor dat het de juiste is. Het is ook een goed idee voor u om regelmatig te bezoeken. Veel verpleeghuizen niet de juiste zorg te dragen voor hun bewoners, vooral als ze weten dat familie niet vaak bezoeken.

Vergaderen regelmatig om het zorgplan te bespreken en te weten wie de ombudsman is voor die faciliteit. Laat hen weten dat je op de top van alles, vooral meds omdat ze de neiging om de bewoners te verdoven.

Als u de zorg voor ouderen of ouders je hebt om ze te beschermen tegen schade of het nu mensen of situaties. Ze zijn een belangrijk doelwit voor misbruik omdat ze zwak en weerloos.

Tot slot, het maakt niet uit wat je besluit om het te doen is niet makkelijk zal zijn. Leer alles wat je kunt over hun specifieke behoeften en doe het beste wat je kunt.