Hoe de zorg voor kunstgebitten

Hoe de zorg voor kunstgebitten

Als we een beetje ouder-of, als onze tanden krijgen een beetje ouder-we kunnen kunstgebit nodig hebben om dezelfde eigenschappen als echte tanden te vervullen. Het lezen van dit artikel zal je leren hoe de zorg voor uw kunstgebit.

Instructies

Het behoud van gezonde kunstgebit

•  Vermijd knapperig voedsel in overmatige hoeveelheden. Voedsel zoals ijs, harde snoep of andere soorten voedsel kan uw kunstgebit beschadigen. Als je eet hard voedsel op een dagelijkse basis en als u uw kunstgebit beschadigen kon je serieus geld te betalen om hen vast. Het is aanbevolen dat u uw kunstgebit aan levensmiddelen van een iets zachtere basis te behandelen, om de levensduur van uw gebit te behouden. Voedsel zoals muesli, chips, wortelen en andere niet zo hard voedsel zijn prima te eten met uw kunstgebit.

•  Reinig uw kunstgebit dagelijks. Het is noodzakelijk voor u om te poetsen en spoel uw kunstgebit iedere dag zoals u zou doen met natuurlijke tanden. Niet poetsen en spoelen tanden dagelijks kunnen vlekken en bacteriën veroorzaken te ontwikkelen in uw kunstgebit. Het is aanbevolen dat je borstel en spoel uw kunstgebit dagelijks. Reinig ook alle kunstgebitkleefmiddel van hen ten minste eenmaal per dag. Dit wordt meestal goed gedaan voordat je naar bed 's nachts.

•  Zorg voor je gebit als ze niet worden gedragen. Als uw kunstgebit niet worden gedragen, zoals wanneer je naar bed 's nachts, er is een goede manier om de zorg voor hen. Als je naar bed elke nacht moet u uw kunstgebit uit te doen en bewaar ze op een vochtige plek, zoals een prothese reinigingsmiddel inweken oplossing, meer dan nacht. Niet plaatsen van uw kunstgebit in een vochtige omgeving kan ervoor zorgen dat ze uitdrogen en losse vorm. Als je metalen stukken om uw kunstgebit, maar u moet uw tandarts te vragen over de zorg voor dit type prothese.

Hints

  • Kunstgebit kosten veel geld en je wilt niet te knoeien ze naar boven of verpesten ze. Vraag uw tandarts als u nog vragen heeft over prothese zorg.