Hoe de zorg voor iemand met longkanker

Hoe de zorg voor iemand met longkanker

Weten iemand die je zorg voor is gediagnosticeerd met longkanker kan een levensveranderende gebeurtenis. Er zijn echter een aantal dingen die je kunt doen om te helpen bij de lichamelijke en geestelijke genezing verwerkt kankerpatiënten worden geconfronteerd.

Instructies

•  Maak een lijst van vragen die je hebt voor de arts van de patiënt. Deze vragen kunnen zo triviaal als hoe je iemand met longkanker naar wat hij of zij zou moeten eten om een ​​goede fysieke kracht te handhaven vermaken.

•  Zorg ervoor dat alle medicijnen die worden genomen op tijd, elke dag. Een van de grootste oorzaken van terugkerende pijn bij kanker is het niet om medicijnen te nemen zoals voorgeschreven. Sinds de longkanker patiënt kan worden afgeleid, vermoeid, of gewoon overweldigd, kan het een goed idee voor u om over de uitbetaling van de medicijnen te nemen.

•  Stimuleer de patiënt om te praten over zijn of haar gevoelens. Er is geen twijfel dat het omgaan met kanker stressvol, beangstigend en deprimerend kan zijn. Gewoon door het verstrekken van een gewillig oor, ben je waarschijnlijk meer te doen dan je ooit zult weten.

•  Het opzetten van een ondersteunend netwerk van mensen die over je verantwoordelijkheden kunt nemen wanneer u niet in staat om dat te doen zijn. Zorg voor iemand met longkanker kan een full-time baan. Als je moet lopen naar de winkel of uw bibliotheekboeken terug te keren, wil je iemand bij de hand om uw boodschappen te doen of te blijven met je geliefde te hebben.

Hints

  • De persoon die u de zorg voor het recht, onder de Bill Consument van rechten en verantwoordelijkheden, aan een persoon die kan deelnemen aan de behandeling besluiten moet de patiënt niet in staat om dit te doen worden aangewezen. Dit kan het ontdekken waard zijn, vooral als de persoon die u de zorg voor heeft geavanceerde longkanker.
  • Net als kanker voor patiënten moeilijk kan zijn, kan het ook een tijd van hulpeloosheid, woede en wrok voor zorgverleners en familie. Je moet ervoor zorgen dat je af en toe een dag voor jezelf om te voorkomen dat het gevoel uitgeven,. Een familie-gebaseerde support groep kan u helpen om te labelen en omgaan met je emoties op een passende wijze.