Hoe de zorg voor gehoorapparaten

Hoe de zorg voor gehoorapparaten

Een hoortoestel is een delicaat instrument - en een dure. Het nemen van een paar minuten per dag om goed zorg voor uw hoortoestel zal u helpen beter te horen, problemen zoals fluiten of te vermijden vreemde stem klinkt, en verlengen de levensduur.

Instructies

•  Behandel uw hoortoestel met zorg. Herinner dat een delicaat instrument. Laat het niet liggen waar het kan worden geslagen op de grond of in het water. Hou het in het opbergetui als deze niet in gebruik is.

•  Wijzig regelmatig de batterijen. Adopteer een regelmatig schema voor de invoering van nieuwe batterijen, zodat u nooit zonder stroom onverwacht en hebben te worstelen met uw hoortoestel op een plek waar je het zou kunnen verliezen.

•  Reinig uw hoortoestel. Gebruik de doek of tool kit die met uw gehoorapparaat om het schoon te maken kwam. Vermijd zeep of reinigingsmiddelen indien mogelijk. Het beste is om naar beneden te vegen uw hoortoestel elke avond na het verwijderen van het. Open de deur naar het batterijcompartiment te laten het interieur uitdrogen.

•  Houd uw hoortoestel droog. Niet douchen of zwemmen met het. U kunt ook om het te verwijderen in de sportschool om het te houden van het krijgen vochtig van het zweet. Plaats uw hoortoestel na het gebruik van haar producten of haardroger uit te beschadigen om te houden.

•  Verwijder de batterijen als u het hoortoestel niet gebruikt. Batterijen kunnen gaan lekken, waardoor schade aan het batterijcompartiment.

•  Haal een aanpassing. Als uw hoortoestel lijkt niet correct te werken, raadpleeg dan uw arts. Vele malen een aanpassing lost het probleem; zo nu en dan de arts heeft om de was uit uw gehoorgang te verwijderen om u te helpen beter te horen.

•  Houd uw hoortoestel uit de buurt van warmtebronnen zoals kachels en radiatoren; laat het nooit een auto op een warme dag.

Hints

  • Als u een achter-het-oor hoortoestel te dragen, kunt u het deel dat gaat in je oor verwijderen en wassen met water en zeep. Doe dit 's nachts, dus het is helemaal droog als je het in je oor de volgende ochtend.
  • Draag uw hoortoestel niet drogen door het in de magnetron. Indien nodig, kunt u een kleine luchtblazer ontworpen om te drogen gehoorapparaten kopen.