Hoe de zorg voor en de behandeling van een Black Eye


De term Black Eye verwijst naar een blauwe plek rond de delicate huid rond de ogen. Soms is een Black Eye kan een ernstige aandoening zijn. Het kan een hersenschudding of breuken aan de botten rond de ogen signaal. In de meeste gevallen is het beter om een ​​blauw oog gecontroleerd door een arts.

Instructies

•  Breng een zak ijs voor de eerste 24 uur om eventuele zwelling te verminderen. Leg een dunne droge handdoek om de ijslaag, hoeft ijs niet rechtstreeks van toepassing op de huid vooral het ooglid. Laat het 5 tot 7 minuten, verwijder voor ongeveer 10 minuten en opnieuw toe te passen. Herhaal dit proces zo vaak mogelijk voor de eerste dag. Als u niet beschikt over een zak ijs handig, gebruik dan een zak bevroren groenten of een blikje van een koud drankje.

•  Breng warme kompressen na de periode van 24 uur is verstreken. Warme kompressen zal helpen om een ​​aantal van de kleur uit je Shiner.

•  Geef paracetamol of ibuprofen voor pijn als dat nodig is.

•  Bel onmiddellijk een arts als het witte deel van het oog wordt rood, als er een geween of afscheiding uit het oog, als je dubbel zien, wazig zien, uw pupil van vorm verandert of uw pupil ziet er troebel. Dit zijn allemaal tekenen van een potentieel ernstige oog of hoofdletsel.