Hoe de zorg voor een ernstig zieke Surgical Patient

Hoe de zorg voor een ernstig zieke Surgical Patient

Mensen die ernstig ziek worden geconfronteerd met levensbedreigende ziekten en aandoeningen. Als een professionele zorgverlener, moet u voldoen aan hun basisbehoeften en het toezicht op hun gezondheid. Het kan een ondankbare baan, maar omdat veel ernstig zieke chirurgische patiënten onder emotionele stress en kunnen niet coöperatief. Volg deze stappen om te leren hoe de zorg voor een ernstig zieke chirurgische patiënt.

Instructies

•  Monitor medische apparatuur zoals sondevoeding, ventilatoren, intraveneuze (IV) apparatuur en katheters. Het ziekenhuis medische staf zal je leren wat te doen met elk apparaat. Informatie is ook online beschikbaar, zoals door het Cincinnati Children's Hospital. Volgens de National Institutes of Health, terwijl de apparatuur in stand leven het kan ook een infectie veroorzaken.

•  Houd de patiënt comfortabel door hem regelmatig te bewegen. Voorkom doorligwonden door hem zachtjes van de ene kant naar de andere. Hij zou niet rusten te lang in één positie.

•  Pas de positie van de patiënt, zodat hij kan bezoeken, eten en tv kijken. Hij moet in een ziekenhuis-stijl bed, met de mogelijkheid om op en neer bewegen elektronisch. Til het hoofd gedeelte van het bed naar een zittende positie wanneer de patiënt niet dutten.

•  Bespreek het herstelplan met de patiënt, zijn arts en de familie. Terwijl de patiënt beter kan krijgen, de dood is een mogelijkheid en end-of-life plannen moet mogelijk worden gemaakt.

•  Houd een logboek bij van de toestand van de patiënt. Deze informatie helpt de arts van de patiënt en andere zorgverleners zijn.

•  Werk beenspieren de patiënt regelmatig atrofie voorkomen. De arts of fysiotherapeut moet in staat zijn aan te tonen u een aantal fundamentele bewegingen en oefeningen.

•  Accepteer kritiek en harde woorden. Omgaan met een levensbedreigende ziekte kan ertoe leiden dat de patiënt aan oorlogvoerende of vervelende geworden. Beseffen dat het niet persoonlijk en doe je best om voor hen te zorgen, ondanks de houding.

•  Entertain de patiënt. Als hij of zij coherent is, kan u makkelijk toegankelijke bezigheden zoals dvd's, muziek, boeken en tijdschriften.

•  Spoor hen aan voldoende rust krijgen. Als er een heleboel mensen een bezoek, limiet bezoekuren aan de patiënt te garanderen krijgt niet oververmoeid. Praat met familieleden over het belang van dit.