Hoe de tanden van een 11-maanden oude baby Borstel

Hoe de tanden van een 11-maanden oude baby Borstel

Melktanden van een kind (ook bekend als primaire tanden) houden de ruimtes voor zijn blijvende gebit. Ze helpen ook de baby te kauwen en praten. Hoewel ze uiteindelijk zullen uitvallen als permanente tanden uitbarsten door het tandvlees, is het belangrijk om de zorg voor de baby tanden zodra ze beginnen te verschijnen. De meeste 11-maand-jarigen hebben verschillende melktanden. Zorgverleners moeten ze niet verwaarlozen.

Instructies

•  Koop een tandenborstel speciaal gemaakt voor een baby kleine mond. Hoewel gaas is handig voor het melkgebit van een baby uitbarsten, een borstel reinigt beter zodra de tanden hebben gepord door het tandvlees. Zorg ervoor dat de haren zijn extra zacht. Laat volwassen tandenborstels niet met medium of harde haren.

•  Zit je baby ergens comfortabel. Zorg ervoor dat je kunt haar tanden zien.

•  Gebruik water en de tandenborstel om de tanden van je baby te poetsen. Op deze leeftijd tandpasta is niet noodzakelijk. Als de baby is bestand tegen het hebben van zijn tanden gepoetst, kan een uitstrijkje van tandpasta's op smaak gebrachte kinderen samenwerking te stimuleren. Kies tandpasta die geen fluoride bevat. Fluoride tandpasta wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 2.

•  Reinig de tanden met behulp van een zachte cirkelvormige beweging. Besteed aandacht aan de voorkant, achterkant en zijkanten van elke tand. Terwijl je tanden poetsen van de baby, het reinigen van zijn tong en het tandvlees, ook.

•  Laat je baby om een slok water te hebben wanneer u klaar bent met poetsen.

•  Poets de tanden van de baby's twee keer per dag: een keer in de ochtend en een keer voor het slapen gaan.