Hoe de symptomen van Juvenile Diabetes Identificeer

Hoe de symptomen van Juvenile Diabetes Identificeer

Juveniele diabetes of type 1 diabetes, treft ongeveer 3 miljoen mensen in de VS De meeste van hen zijn gediagnosticeerd vóór de leeftijd van 30 en de overgrote meerderheid zijn gediagnosticeerd als kinderen. Juveniele diabetes is een ziekte die ontstaat wanneer het lichaam auto-immuunsysteem aanvallen van de insuline producerende cellen in de pancreas. Insuline is een hormoon dat het lichaam te verwerken glucose of suiker maakt in het voedsel dat je eet. Zonder dat de suiker ophoopt in het bloed en uiteindelijk gaan vitale organen beschadigd in het lichaam. Indien onbehandeld, kan dit uiteindelijk leiden tot een coma en zelfs de dood.

Instructies

•  Gebruik geen symptomen met die van andere kwalen te verwarren. Voor de meeste ouders, kan het heel moeilijk zijn om juveniele diabetes symptomen herkennen, omdat ze geleidelijk kunnen zijn. De meeste mensen worden gebruikt om te horen over overmatige dorst en vaak plassen als het gaat om diabetes. Terwijl die zijn inderdaad symptomen, zijn er anderen die zich kunnen voordoen dat ouders kunnen over het hoofd vanwege het gebrek aan informatie.

•  Let goed op uw kinderen op een dagelijkse basis. Een kind met diabetes type 1 wordt vaak gewicht te verliezen, ondanks het eten erg goed. In feite kan hij erg hongerig en kon eten de hele dag en nog steeds niet tevreden zijn. In plaats van het verkrijgen van het gewicht van het voedsel dat hij eet, zal gewichtsverlies optreden. Dit komt omdat het lichaam begint met het vet opgeslagen energie dat het niet om van de organen, door het ontbreken van insuline krijgen. Je moet er rekening mee dat wanneer de bloedglucosespiegel hoog is voor een langere periode van tijd, kan een kind ook klagen over wazig zicht. Hij kan moeite hebben tijdens het werken op zijn computer of het lezen van het bord in de klas.

•  Kijk activiteitenniveau van uw kind. Kinderen zullen meer moe dan normaal, zelfs een beetje sloom. Het kind kan meer willen slapen en het kan hem veel meer energie om dingen gedaan te krijgen.

•  Merk op elke ernstige veranderingen in het gedrag van uw kind. Hij kan meer agressie of stemmingswisselingen tonen. Toen zijn bloedsuikerspiegel hoog zijn, zal uw kind vaak last van veranderingen in zijn normale gedrag. Ouders meestal dit toeschrijven aan vele andere dingen, maar weet het misschien niet kan worden gerelateerd aan een diagnose van diabetes.

•  Verslag symptomen aan de kinderarts. Een eenvoudige urinetest of glucose meter zal een hoge mate van suiker geven en bloedonderzoek kan de diagnose te bevestigen.

•  Luister naar moeizame ademhaling. Wanneer ketonen aanwezig zijn in het lichaam, moeizame ademhaling en een fruitig ruikende adem zal merkbaar zijn. Ketonen zuren die zich ophopen in het bloed door de afwezigheid van insuline dat maakt het glucose ophopen in het bloed. Ketoacidose kan optreden wanneer er hoge niveaus van ketonen in het lichaam. Het is een ernstige aandoening en moet in het ziekenhuis behandeld.

Hints

  • Het is belangrijk op te merken dat Type 1 diabetes wordt niet veroorzaakt door te veel eten of dik zijn of inactief. Het kan niet worden voorkomen.
  • Deze symptomen kunnen zeer moeilijk op te merken in het begin, maar na verloop van tijd, kunnen ze niet worden genegeerd. Helaas zelfs huisartsen zullen in eerste instantie vaak verkeerde diagnose van deze ziekte, omdat de symptomen presenteerde zijn vaak griepachtige en urine of bloed van een kind mag niet eens tijdens een kantoor bezoek kan worden gecontroleerd.
  • Type 1 diabetes is niet ontgroeid. Het is een chronische ziekte waarvoor behandeling nog niet gevonden.
  • Als u vermoedt dat uw kind een van deze symptomen, zie de huisarts zo spoedig mogelijk. Vroegtijdige interventie het beste als een kind met hoge glucosespiegels gedurende langere tijd ernstig ziek worden vrij snel.