Hoe de informatie over Color Therapy Get

Hoe de informatie over Color Therapy Get

Kleur therapie is een holistische en niet-invasieve vorm van therapie die teruggaat tot de oudheid. Kleuren kunnen invloed hebben op onze stemming, gezondheid en emoties en worden vaak gebruikt door ziekenhuizen, restaurants en andere bedrijven te beïnvloeden klanten en gasten. Hier is hoe u gedetailleerde informatie over kleur therapie krijgen.

Instructies

•  Begrijp het concept van de kleurentherapie. Licht energie heeft invloed op alle levende wezens en elke kleur heeft zijn eigen energie trilling. Deze kleur golflengtes worden geabsorbeerd door de ogen, huid en uitstraling. Kleur therapie verbetert de lichamen genezingsprocessen en emoties door het balanceren van emoties.

•  Meer informatie over hoe de verschillende kleuren kan worden gebruikt om energie in evenwicht te brengen in je lichaam en is gekoppeld aan de chakra's die geassocieerd zijn met elk orgaan of deel van het lichaam. Warme kleuren (rood, oranje en geel) zijn verbonden met de chakra's aan de onderkant van het lichaam en verbinden ons met onze fysieke zelf door het verbeteren van de circulatie, het verstrekken van energie en het verlichten van depressie. Koelere tinten (groen en blauw) in verband met het midden van het lichaam, impact die je geestelijk en kalmeren je. Paarse tinten, zoals indigo en violet, in verband worden gebracht met de bovenkant van je lichaam om je te verbinden met je mentale energie en deals met je gedachten, spiritualiteit en intuïtie.

•  Krijg een idee van wat voor kleur therapie kan worden gebruikt en hoe het gebruikt wordt. Kleuren kunnen worden gebruikt voor fysieke, mentale, emotionele of spirituele problemen en kan dienen als een katalysator voor en andere genezingsprocessen complimenteren. Gebruiken het in je dagelijks leven om gezondheid en welzijn te bevorderen. Gebruik de kleur beschrijvingen in stap 2, kijk online, zoek een kleur therapeut (meestal bij een holistische en alternatieve geneeskunde praktijken) en lees boeken over kleuren en chakra's voor meer informatie.

•  Bepaal het type kleurentherapie die u wilt gebruiken. Therapeuten kleur gekleurd licht acupunctuurpunten (zonder naalden) om de kleur chakras evenwicht toepassing kunnen gekleurde stoffen zijn plaats in verschillende gebieden van het lichaam of een lichtbak kan worden gebruikt.

•  Denk na over wat je eigen kleur voorkeur en waarom u ze hebt. Een positieve of negatieve ervaring in je verleden kan je wel of niet leuk een bepaalde kleur. De afkeer van een bepaalde kleur kan een onbalans in dat gebied of uw lichaam, en een attractie om bepaalde kleuren kunnen betekenen dat je in evenwicht in dat gebied bent betekenen. U kunt dit bewustzijn gebruiken om te zien welke gebieden je moet concentreren op de eerste of op uw eigen of met een kleur therapeut.

•  Oefen wat kleur oefeningen op je eigen door het plaatsen van doek de kleur van elk deel van je lichaam verbonden met de chakra kleuren. Ontspan en haal diep adem voor vijf minuten of meer terwijl je lichaam absorbeert de kleuren in zich. U kunt ook het stimuleren van een kleur gebied dat ontbreekt door er water in een glas van die kleur of zet gekleurd papier over een helder glas. Laat het zitten in de zon voor drie uur en drink het.

•  Verhoog je bewustzijn van kleur op een dagelijkse basis. Alles in de natuur maakt gebruik van kleur dus let goed op haar levendigheid als je naar buiten of het rijden bent. Let kleuren binnenshuis zo goed en na te denken over hoe ze je het gevoel.