Hoe de calorische waarde van een maaltijd Bereken

Bepaling van de calorische waarde van een maaltijd is een eenvoudig proces bij eet verpakte levensmiddelen. Alle informatie die u nodig hebt, is op de voedingswaarde etiket. Wanneer je aan het koken zelfgemaakte maaltijden, echter de berekening van de calorische waarde lijkt misschien meer moeite dan het waard is. Maar er zijn nog tal van gratis websites die informatie over voeding voor diverse voedingsmiddelen en de calorische waarde kan worden bepaald met behulp van elementaire wiskunde vaardigheden.

Instructies

•  Tel de calorieën voor alle ingrediënten die in elk gerecht. Bijvoorbeeld, als u gemaakte spaghetti met 26 gram saus (40 calorieën), een pond gemalen kalkoen (760 calorieën), en een pond pasta (1.680 calorieën), zou je de calorieën van het gehele gerecht samen te voegen. Dus de hele spaghetti gerecht zou 2480 calorieën bevatten.

•  Verdeel het totaal aantal calorieën van het gerecht door het aantal porties. Als je de spaghetti verdeeld in zes porties, zou elk ongeveer 413 calorieën bevatten.

•  Herhaal de stappen 1 en 2 voor alle andere zelfgemaakte gerechten bij de maaltijd inbegrepen.

•  Bepaal de calorische waarde van een ander voedsel items opgenomen in de maaltijd, zoals fruit of groenten. Vergeet niet om de calorieën van boter of andere specerijen u toevoegt bevatten.

•  Bepaal de calorieën in de drank die u verbruikt bij de maaltijd. Deze items kunnen gemakkelijk over het hoofd te zijn, maar ze kunnen honderden calorieën toe te voegen aan uw maaltijd.

•  Tel de calorieën in elk voedsel dient om de totale calorische waarde van de maaltijd te berekenen.

Hints

  • Een calorie-tellen boek kan u helpen om de calorische waarde van uw maaltijden te bepalen tijdens die keren dat je geen toegang hebt tot een computer.