Hoe de Calorieën Verplicht in a Day Count

Of u nu wilt afvallen of je figuur gewoon behouden, het tellen van calorieën is een van de beste manieren om jezelf op koers te houden. De eenvoudige handeling van het opschrijven van alles wat je eet kan je leren om bewust te eten in plaats van snacken zonder na te denken. Calorie-tracking kan ook laten zien patronen in uw eetgewoonten of de tijden wanneer u waarschijnlijk te veel te eten. Het bepalen hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft in de dag en leren ze te tellen is simpel. Alles wat je nodig hebt is een laptop of een computer-bestand te beginnen. Volg deze stappen.

Instructies

•  Bepaal wat je doelen zijn voor je gewicht. U kunt uw dagelijkse calorie-inname hoger ingesteld als u wilt uw gewicht te behouden. Zorg ervoor dat u een eerlijke blik op uw activiteitenniveau en doelen voor jezelf te nemen.

•  Bereken uw dagelijkse calorie-eisen. Veel websites zijn beschikbaar om u te helpen erachter te komen van het aantal calorieën nodig per dag voor je lichaam. De American Heart Association heeft een eenvoudige grafiek en de Mayo Clinic heeft een interactief calorie calculator voor dit doel.

•  Maak een calorie-tracking systeem dat voor u werkt. Dit kan zo simpel zijn als een spiraal notebook of zo complex als een computerprogramma. Een eenvoudige lijst van voedsel gegeten is genoeg om veel mensen op het juiste spoor te houden. De website Fit Day biedt een gratis online eten log alsook een downloadbare software programma voor het tellen van calorieën.

•  Bepaal of u wilt voedingsstoffen naast calorie calorische inhoud te volgen. Sommige mensen kiezen ervoor om bijna alles te volgen, terwijl anderen gewoon kunnen volgen calorieën, vet, eiwitten en vezels.

•  Vul de eerste dag van de pagina met alles wat je die dag hebt gegeten, met veel aandacht voor grootte van de porties. Het vinden van informatie over voeding is eenvoudig met internettoegang. De website Calorie Koning biedt een doorzoekbare database van voedsel details.

•  Maak het tellen van calorieën een prioriteit. Zet uw dagboek voedsel in uw elementaire dagelijkse routine en niet overslaan. Meet voedingsmiddelen als u niet zeker van hoeveel je eet. Zelfs als je niet trots op je eten keuzes, noteer dan de calorieën die je hebt gegeten.

Hints

  • Probeer het plannen van uw dag voordat je iets in de ochtend te eten. Door het opschrijven van alle maaltijden en snacks die u van plan op het consumeren, je hebt een gids te houden aan wanneer de verleiding komt.
  • Bespreek eventuele grote veranderingen in uw dieet met een arts.