Hoe de calorieën van diners of lunches Count

Hoe de calorieën van diners of lunches Count

Het tellen van calorieën is van het grootste belang als je wilt verliezen af ​​te wegen, maar je zou het moeilijk vinden om het exacte aantal calorieën berekenen in elk ingrediënt. Terwijl elke voedselingrediënt wordt geleverd met voedingswaarde feiten, het aantal beursgenoteerde calorieën is per portie. Als je niet met precies het dienen hoeveelheid, het berekenen van calorieën kan moeilijk lijken.

Instructies

•  Bij het ​​eten, kijk dan op het menu of vraag een manager. Sommige restaurants een lijst van de calorieën in een diner of lunch maaltijd, terwijl anderen je kan hebben om de manager of server te vragen.

•  Als u kookt, onderzoekt de voedingswaarde-etiket van elk stuk van voedsel of ingrediënt u van plan bent te gebruiken. Nutrition labels vaak achter op de verpakking. Kijken naar de "calorieën" en "portie". De "calorie" nummer is per portie.

•  Weeg en meet alles wat u toevoegt aan uw maaltijd. Noteer elke meting.

•  Bereken het aantal calorieën dat je verbruikt. Bijvoorbeeld, als u hebt toegevoegd ook portiegroottes van elk ingrediënt, dan zou je het aantal calorieën te nemen in elke portie grootte en voeg ze op. Als je ongelijke porties toegevoegd, zou je het aantal calorieën te nemen in een portie grootte en deel dit door de portie grootte. Bijvoorbeeld, als er 200 calorieën per 28 gram in een bepaald ingrediënt, zou 200 gedeeld door 28 om uit te vinden dat er 7,14 calorieën per gram. Neem dat nummer maal het aantal grammen u gebruikt om het totale aantal calorieën dat ingrediënt vinden.