Hoe de Body Balance Between Acid & Alkaline

Hoe de Body Balance Between Acid & Alkaline

Zure en alkalische hebben betrekking op de zuurgraad of pH niveaus in het bloed na de consumptie van voedsel. Diverse voedingsmiddelen en groepen in het algemeen worden beschouwd als zuur produceren stoffen zijn. Als de pH van het lichaam grotendeels zuurder dan alkalisch, het lichaam vecht om de pH weer normaal rijden, wat ongeveer 7.35.

Als zuur niveaus in het bloed verhoogd blijven gedurende langere tijd, gezondheidsproblemen, zoals obesitas, kunnen ontstaan. Door het consumeren van meer voedingsmiddelen die alkalisch produceren zijn, en door het eten van voedingsmiddelen die zuur produceren in kleine hoeveelheden zijn, kan u helpen een gezonde pH-niveau in je lichaam te onderhouden.

Instructies

•  Eet voedingsmiddelen die alkalisch produceren. Alkaline producerende voedingsmiddelen bevatten de meeste vruchten en groenten. Of u probeert om uw alkalische en zure niveaus evenwicht of gewoon proberen om een ​​gezonde levensstijl te handhaven, onder meer veel fruit en groenten in uw dieet. Volgens experts van de Wolfe Clinic, andere alkalische producerende voedingsmiddelen zijn bepaalde eiwitrijke voedingsmiddelen zoals eieren, kwark, yoghurt, kip, gierst, pompoenpitten, lijnzaad, tofu en tempeh, onder vele anderen.

Algemeen voedingsmiddelen die arm aan verzadigde vetten en transvetten zijn hebben meer kans om alkalische produceren zijn. De Wolfe Clinic professionals adviseren wijdt 75 procent van uw dieet om het produceren van voedsel alkalisch.

•  Zorg voor een balans in de pH-waarde door het opnemen van een aantal voedingsmiddelen die worden verondersteld om zuur produceren zijn. Zuur producerende voedingsmiddelen zijn grotendeels ingedeeld als die worden verwerkt of een hoog vetgehalte. Beperk de hoeveelheid olie, boter en rood vlees in uw dieet. De Wolfe Clinic werkgroep beveelt zelfs het beperken van uw inname van vis zo veel soorten vis zijn producenten van zuur. Bonen, granen, en wit brood producten worden ook beschouwd-zuur producerende voedingsmiddelen ook.

•  Na het vasthouden aan je nieuwe evenwichtige voeding, heb je pH-niveaus getest bij uw plaatselijke kantoor van de artsen om te zien of u zich binnen een gezond assortiment. De beste manier om het zuur en alkalisch evenwicht is het voedsel dat u consumeren dagelijks controleren. Het is prima om te genieten van tijd tot tijd, maar probeer een nog evenwicht te bewaren.

•  Zoek een specialist in uw buurt om te praten over het balanceren van zure en alkalische niveaus. Zodra uw lichaam in balans is, moet u een toename van de energie en mogelijk zelfs in de conditie van de huid opmerken. Zoals bij elke vorm van dieet of voedsel levensstijl te veranderen, moet u de aanbevolen acht glazen water per dag te drinken voor een optimaal resultaat.