Hoe de behandeling van eczeem voor Afro-Amerikanen

Volgens WebMD.com, eczeem is een grote groep van aandoeningen die kunnen leiden tot de huid geïrriteerd en ontstoken raken. Eczeem komt veel voor bij zowel kinderen als volwassenen, en kan worden gezien in mensen met verschillende soorten en kleuren huid, met inbegrip van mensen van Afro-Amerikaanse afkomst. Eczeem flare-ups kan worden veroorzaakt door verschillende redenen, zoals stress, veranderingen in de omgeving, irriterende stoffen en allergieën. Preventie en behandeling van eczeem kan de jeuk en irritatie symptomen die komen met een eczeem uitbraak te verminderen.

Instructies

•  Vermijd het nemen van lange, warme douches. De warmte van het water kan leiden tot eczeem symptomen te verergeren.

•  Vermijd het aanraken, jeuk of wrijven de eczeem. Dit kan ertoe leiden dat er nog meer ontstoken, rood en geïrriteerd.

•  Bedek het getroffen gebied van het lichaam met Shea butter lotion. Shea butter bevat natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren en helpen bij het verminderen van de irritatie veroorzaakt door de eczeem.

•  Vul een warm bad met 2 kopjes Dode Zeezout, die kunnen worden gekocht via reformwinkels en apotheken. Geniet in het zoutbad voor 20 minuten. Het zout is bedoeld om de irritatie en ontsteking veroorzaakt door eczeem te kalmeren.

•  Behandel het eczeem met corticosteroïden. Deze corticosteroïden kunnen oraal worden ingenomen, door injectie of direct op eczeem geplaatst in de vorm van een lotion, crème of pasta, en zij zullen de ontsteking en roodheid geassocieerd met eczeem flare-ups te verminderen. De sterkte en soort corticosteroïden van een arts zal verschillen, afhankelijk van de ernst van het geval.

•  behandelen eczeem met fototherapie. Lichttherapie omvat het gebruik van verschillende golflengten van zonlicht, zoals UV en UVB licht. Deze behandeling is bedoeld om de effecten van eczeem op de huid te verminderen.

•  Neem antihistamine pillen, zoals difenhydramine en hydroxyzine, om de jeuk die bij eczeem te verminderen. Deze pillen kunnen slaperigheid veroorzaken; Daarom moeten ze alleen worden genomen voor het slapen gaan en mag niet worden ingenomen voor het rijden zware machines.