Hoe Boost Vruchtbaarheid

Met alle van de mogelijke bijwerkingen geassocieerd met medische vruchtbaarheidsbehandelingen, veel mannen en vrouwen de voorkeur aan de stok met natuurlijke opties-of tenminste om ze eerst te proberen. Lees verder voor een aantal tips over het stimuleren van de vruchtbaarheid, van nature, of je van plan om te beginnen later of nu proberen.

Instructies

•  Eet een voedselrijke dieet. Als het gaat om de bevruchting, maar veel mensen richten zich op de vrouw. De waarheid is, goed eten is belangrijk voor de vruchtbaarheid van zowel mannen als vrouwen als het gaat om de algehele gezondheid beeld. Vasthouden aan een natuurlijk dieet dat rijk is aan vers fruit, groenten, noten, zaden, peulvruchten, bonen en volkoren granen. Kies een variëteit. Eet biologische voedingsmiddelen waar mogelijk. Eet veel voedingsmiddelen in hun ruwe staat. Ik beveel een veganistisch dieet, maar als je ervoor kiest om zuivel te nemen, vasthouden aan niet of halfvolle biologische opties. Als je vlees te nemen, vasthouden aan gevogelte zonder vel of mager rood vlees. Zorg ervoor zeevruchten opties zijn lager in kwik.

•  Vermijd de slechte dingen. Terwijl enkele individuen eten perfect 100 procent van de tijd, zijn er bepaalde dingen die het grootste deel van de tijd te vermijden. Deze omvatten bewerkte voedingsmiddelen, gefrituurd voedsel, voeding met kunstmatige kleurstoffen, voedingsmiddelen met bewaarmiddelen, gehydrogeneerde oliën, high fructose corn syrup en geraffineerde bloem. Cafeïne en alcoholgebruik zowel kan zijn vruchtbaarheid busters.

•  Verminder stress. Worstelen met vruchtbaarheidsproblemen kan de stress die misschien al in je leven verergeren. Recente studies hebben verhoogde stresshormoon (zoals cortisol) niveaus om voortijdige bevalling en onvruchtbaarheid verbonden. Yoga, meditatie, ademwerk, geslacht, lichaamsbeweging, algehele ontspanning, sociale netwerken, en gewoon plezier maken zijn allemaal goede stress reductie technieken.

•  Oefening. Met zijn bewezen stress reductie voordelen, lichaamsbeweging helpt ook onderhouden algehele gezondheid. Maak tijd voor oefening, ook al is het slechts een korte wandeling aan het einde van uw dag.

•  Denk aan supplementen. Er is zoveel informatie en desinformatie over supplementen die het is een industrie in constante verandering. Het is waarschijnlijk veilig en gunstig voor een basis multivitaminen en een vitamine B-complex te nemen om zowel foliumzuur en vitamine B-12 te krijgen. Dit kan alleen maar helpen bij het verbeteren en in stand houden van uw reproductieve gezondheid.

Tips & Waarschuwingen

  • Heeft u een check-up om ervoor te zorgen dat er geen onderliggende problemen.
  • Dit artikel is alleen voor informatiedoeleinden en is niet bedoeld als professioneel medisch advies te vervangen. Raadpleeg altijd een arts voor de diagnose en behandeling opties.