Hoe af te zien van uw HIPAA Rechten

Hoe af te zien van uw HIPAA Rechten

De Health Information Draagbaarheid en Accountability Act (HIPAA) beschrijft in detail hoe de informatie over de gezondheid van een patiënt kan worden gebruikt. Medische voorzieningen moeten grote zorg om ervoor te zorgen dat de privacy van een persoon is een topprioriteit. Dit gebeurt deels door het reguleren hoe beschermde gezondheidsinformatie (PHI) wordt gebruikt. PHI verwijst naar diagnoses, behandelingen en demografie van een patiënt. Ook kan informatie alleen worden gedeeld met de betrokken entiteiten, verzekeringsmaatschappijen of medisch personeel direct betrokken zijn bij de zorg van de patiënt. In sommige gevallen kan privacyrechten van een patiënt te heffen. Zonder een verklaring van afstand echter HIPAA regels moeten strikt worden nageleefd.

Instructies

Afzien HIPAA

•  Aanstellen van een vertegenwoordiger. Normaal gesproken, HIPAA vereist dat een medische dienstverlener houden de feiten over u, uw gezondheid en uw medische voorgeschiedenis privé behalve voor gebruik door de betrokken entiteiten. U kan dit recht af te zien, echter, door het aanstellen van een vertegenwoordiger met wie informatie kan worden gedeeld. Kantoren sommige artsen 'zal u vragen om een ​​formulier invullen waarin de namen en relaties van iedereen met wie persoonlijke gegevens kunnen worden besproken. Het formulier kan ook vragen of berichten kunnen worden achtergelaten op mobiele telefoons of thuis antwoordapparaten. Het beantwoorden van ja is af te zien van uw recht op privacy onder de specifieke omstandigheden geschetst.

•  Zet het in het schrijven. De meeste voorzieningen hebben een federale beleid ontheffing. De kwijtschelding kan een gedeeltelijke kwijtschelding te zijn, wat betekent dat de patiënt kan kiezen welke informatie kan worden gebruikt, en wat hij wil privé. Een volledige verklaring van afstand betekent dat de patiënt bereid is om alle informatie te delen. Indien een vrijstelling niet beschikbaar is, kan een patiënt gewoon opschrijven zijn wensen, maar dit moet worden gezien door een derde partij. Ook moet een patiënt herinner me dat ze het recht heeft om haar gedachten te veranderen over het delen van informatie. Volgens de website Medscape Today, "De patiënt kan, op elk moment, intrekken van de vergunning in het schrijven." Dit geldt voor alle ontheffingen, zoals PHI en onderzoek.

•  Assist in Research. Een deel van HIPAA "beschrijft de manieren waarop de betrokken entiteiten kunnen gebruiken of openbaar PHI, ook voor onderzoeksdoeleinden," volgens de National Institutes of Health (NIH) website. Door in te stemmen om deel te nemen aan een onderzoeksproject, en het ondertekenen van een verklaring van afstand van rechten, bent u niet langer gegarandeerd privacy van informatie met betrekking tot de onderzoeksopdracht. Zelfs met de afstand, moeten de onderzoekers een manier om te zorgen dat hun onderzoek te maken kan niet terug naar individuele patiënten worden gevolgd bedenken, en alle informatie die leidt tot de deelnemers onderzoek moet vernietigd worden zo spoedig mogelijk, volgens de NIH.