Hjem afhjælpe at dræbe influenzavirus

Ifølge Center for Disease Control (CDC), mellem 5 og 20 procent af den amerikanske befolkning fanger influenza hvert år. Med nyere og stærkere influenza typer, ligesom svineinfluenza og aviær fugleinfluenza, kan tallene være endnu højere i fremtiden. Der er dog nogle magtfulde urter, der kan være i stand til at beskytte dig mod influenza i denne sæson, og i fremtiden.

Assafoetida

Assafoetida er en urt, der er bedst kendt som en stor krydderi i indiske curries, men det er også almindeligt anvendt i det iranske køkken. Assafoetida var engang populær i det gamle Rom som en kulinarisk og lægeurt, men er faldet ud af brug i vest, selv om det blev brugt som et hjem middel til at bekæmpe den spanske influenzaepidemi i 1918 En undersøgelse offentliggjort i Journal of Natural Products i 2009 fandt, at tinforbindelser fundet i asafoetida var i stand til at udvise stærkere antivirale styrke mod H1N1-virus, også kendt som svineinfluenza, end den farmaceutiske amantadin, kan et lægemiddel almindeligvis anvendes til Influenza A. Assafoetida findes i mange supermarkeder i krydderihylde , og i mange indiske og iranske købmandsforretninger. Tilføj asafoetida til supper, karryretter, saucer og kødretter eller andre krydrede skålen.

Mørke bær

Mørkfarvet bær, ligesom hyldebær, er blevet anvendt som forkølelse og influenza busters i det vestlige naturmedicin i århundreder. I en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Acta Virologica i 2001 japanske forskere opdagede, at solbær havde antiviral aktivitet mod influenza A og B. Forskerne udvundet flavoniods fra korender kaldet anthocyaniner og igen testet dem mod influenzavirus. De fandt, at flere af de anthocyanin flavonoider havde "potente" antivirale egenskaber. Anthocyaniner er til stede i store mængder i mørke frugter som blåbær, tranebær, brombær, kirsebær og concord druer. Det kan ikke være nogen tilfældighed, at bær sæsonen slutter ligesom influenza sæson i den tempererede nordlige halvkugle begynder.

Licorice

Lakrids er en urt, der meget almindeligt anvendt i både østlige og vestlige naturmedicin for et stort antal af terapeutiske lægemidler handlinger. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Antimicrobial Agents and kemoterapi i 1997 fandt, at en aktiv ingrediens i lakrids, glycyrrhizin, var i stand til at beskytte mus, der fik en dødelig dosis af influenza A2 (H2N2) fra døden. Mus, der ikke var givet lakrids døde i et gennemsnit på 10 og 1/2 dage, mens glycyrrhizin behandlede mus overlevede hele 21 dage prøveperiode og derefter. Forskerne teoretisere, at glycyrrhizin stimulerer interferon (en naturlig antistof) produktion, hvilket kan betyde det er et bredt spektrum antiviral. Lakrids kan købes i helsekostforretninger og kinesiske urter butikker, og bruges til at give smag af høj kvalitet skandinavisk lakrids slik.