HGH Spray Effectiviteit

Met de populariteit van menselijk groeihormoon (HGH) injecties in hormoonvervangende therapie, de loutere vermelding van HGH in welke vorm maakt vaak een nietsvermoedende consument denkt dat ze krijgen iets heilzaam. Maar ze zouden kunnen zijn het kopen van iets met bijna geen enkel voordeel.

Misleidende Producten

Volgens onderzoek website De HGH Review, hebben veel bedrijven hun eigen HGH producten geïntroduceerd, maar weinig of geen klinische testen hebben gedaan en hebben geen relevante referenties. De website adviseert op zoek naar een product om echte studies met positieve resultaten vinden alvorens te kopen. Veel van de producten niet de potentie positieve effect.

Ingrediënten

Een gemakkelijke manier om de validiteit van claims is het HGH spuiten controleren is te kijken naar de hoeveelheid HGH u krijgt in een dosis. Een high-potentie HGH product is niet beschikbaar zonder voorschrift, maar de producten zullen vaak zulke kleine hoeveelheden van het ingrediënt dat het nutteloos om het te nemen in allen zal zijn te hebben.
HGH beoordeling zegt de aangeboden sprayversies producten kunnen slechts 0.1 procent van de dosering die nodig is voor therapeutische effecten bevatten. Veel producten zal een lijst van de HGH per dosis in nanogram, terwijl de Amerikaanse Food and Drug Administration doses meten in internationale eenheden (IE) heeft goedgekeurd. Wanneer je de lijst op de verpakking bedragen, in gedachten houden dat het duurt 300.000 nanogram evenaren één IE.
Als u geïnteresseerd bent in het vinden van deze informatie zijn, contact op met de fabrikant en vraag of het product bevat een therapeutische dosis. Vraag ook of er studies beschikbaar zijn die positieve resultaten voor het product van de fabrikant laten zien.