Het volgen van Simple Meditatie Technieken

Het volgen van Simple Meditatie Technieken

Meditatie is eigenlijk een eenvoudig concept. Om te mediteren is gewoon na te denken, te denken of te overwegen. Je mag meditatietechnieken onderwezen in honderden verschillende manieren te vinden. De kunst van meditatie is van onschatbare waarde voor het verlichten van stress en het verbeteren van uw lichamelijke gezondheid. Hier is hoe je kunt beginnen om te mediteren op je eigen.

Instructies

•  Volg de eenvoudige meditatietechnieken. Meditatie wordt onderwezen op verschillende manieren door het variëren van religieuze groepen, holistische en alternatieve geneeskunde specialisten, hulpverleners, psychiaters en psychologen. Voor de meeste, is de eerste stap in het vinden van een rustige plek. Zen "gewoon zitten" methoden vragen om een ​​comfortabele stoel of ruimte om te zitten. U kunt zitten, liggen of staan ​​zelfs. Dat is het mooie van meditatie: je kunt mediteren tijdens het staan ​​in de supermarkt lijn. Meditatie kan overal worden gedaan, bij de meeste elk moment.

•  Richt je gedachten op een scène die u rustig en vredig te vinden. Sommige mensen zeggen dat het bedenken van een stromende rivier, stil en rustig meer of de oceaan het beste werkt voor hen. Meditatie experts noemen dit "gaat je rustige plek" in je geest.

•  Laat de onophoudelijke "stemmen" die je hoort in je hoofd. Het helpt veel mensen om de woorden: "Ik ben in vrede," totdat ze voelen zich ontspannen denken.

•  Adem diep. Adem in door je neus tot je voelt je borst vullen met lucht helemaal naar de onderkant van je middenrif. Dan, langzaam uitademen door je mond. Voel je lichaam en geest te ontspannen meer en meer als je deze eenvoudige meditatie technieken volgen.

•  Denk na over hoe je deel uit van het universum, de eb en vloed van het leven. Denk aan de mensen, plaatsen en dingen die je graag in je leven. Ga diep in totdat u uw plaats van rust en vrede te vinden. Accepteer het feit dat je een waardevol persoon met nieuwe mogelijkheden om je heen. Het feit dat je leeft en de ademhaling zijn is veroorzaakt om dankbaar te zijn.

•  Vernieuwen jezelf met eenvoudige meditatietechnieken voor een paar seconden, als dat is alles wat je hebt op het moment. Mediteren voor 20 tot 30 minuten per dag is ideaal. En probeer opzij langere set van de tijd als je onder grote stress. Maar je kunt merken grote voordelen voor de gezondheid met slechts een paar minuten per dag.