Het toevoegen van kruiden of oliën te Neti Pot

Het toevoegen van kruiden of oliën te Neti Pot

De Neti pot is een steeds populairdere plastic of keramiek schip dat wordt gebruikt om de neus te wissen. Een warm mengsel van zout en water is meestal gegoten in de pot en vervolgens ingevoerd in de neus zachtjes reinigen. Soms, de gebruikers van de Neti pot de essentiële oliën van bepaalde kruiden toe te voegen aan het zout en water mix voor extra voordeel. Daarbij in kleine hoeveelheden is het meest voordelig. Terwijl het toevoegen van de essentiële oliën van kruiden is veilig en heilzaam, het toevoegen van de kruiden zelf is gevaarlijk.

Instructies

•  Vul uw Neti pot met water. Het beste is om gezuiverd water gebruikt. U kunt ook gebruik maken van leidingwater, dat is aan de kook heeft gebracht voor een minuut en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Water dat is kamertemperatuur is het meest comfortabel is voor dit proces.

•  Giet 1/8 theelepel. zout in het water. Het zout moet niet-gejodeerd zijn. Gejodeerd zout kunnen bevatten extra ingrediënten of additieven die schadelijk zijn voor de binnenkant van je neus zou kunnen zijn.

•  Voeg 2-3 druppels sesamolie in het zout-water mengsel. De sesamolie kan worden verwisseld met de volgende essentiële oliën: lavendel, citroen of rozemarijn.

•  Roer de oplossing grondig met een schone lepel. de oplossing wordt nu voorbereid en u kunt beginnen met de Neti pot gebruiken als je normaal zou doen.