Het gebruik van magneten voor urine-incontinentie

Urine-incontinentie omvat het plotselinge verlies over de controle van de blaas, en wanneer dit gebeurt, is er een onderliggende aandoening die verantwoordelijk is. Onderliggende oorzaken van urine-incontinentie zijn onder andere alcoholgebruik, overmatig vocht, uitdroging, verbruik van cafeïne, een geïrriteerde blaas, bepaalde medicijnen, infecties, constipatie, zwangerschap, bevalling, en de natuurlijke veroudering. Magneet therapie kan voordelig zijn voor bepaalde vormen van urine-incontinentie.

Soorten Incontinentie

Er zijn verschillende types van incontinentie, zoals stress, drang, overflow, functionele en anatomische vormen van incontinentie. Stress-incontinentie gaat onvrijwillig urineverlies als je jezelf uit te oefenen door middel van oefening, hoesten, lachen, tillen, of niezen. Urge-incontinentie ontstaat wanneer je voelt dat de plotselinge behoefte om te plassen, en ervaar een verloren gevoel van controle over je blaas terwijl stromend water, drinken, slapen, of tijdens de dagelijkse activiteiten. Overloopincontinentie optreedt wanneer u staat legen uw gehele blaas, die op zijn beurt veroorzaakt een vaak moeten plassen. Ondertussen functionele incontinentie ontstaat wanneer een individu niet in staat is om te behoren tot de badkamer om te plassen, hetzij als gevolg van een stoornis of van natuurlijke veroudering. Tot slot, anatomische incontinentie treedt op wanneer u een lichamelijke en / of een bestaande neurologische afwijking die veroorzaakt lekken urine.

Magneet Therapie

Magneet therapie maakt gebruik van gepulste elektromagnetische velden op de blaas spieren te versterken; deze therapie succesvol is bij sommige patiënten met urine-incontinentie. De onderliggende oorzaak en het type incontinentie u een rol spelen bij het al magneettherapie incontinentie succesvol zal zijn. Bijvoorbeeld, als je anatomische incontinentie, de neurologische en / of lichamelijke afwijking kan chirurgisch herstel voor magneet therapie nodig kan nuttig blijken. Bovendien, wanneer een persoon functionele incontinentie, de fysieke beperkingen blijven behouden zelfs wanneer de blaas spieren versterkt: dit betekent dat magneet therapie slechts gedeeltelijk soms nuttig kan zijn. Tot slot, als u een infectie die wordt veroorzaakt door de urine-incontinentie, zal de infectie moeten volledig worden behandeld voordat enig voordeel van de magneet therapie kan worden afgeleid. Uiteindelijk moet de magneet therapie worden gecombineerd met traditionele vormen van behandeling om problemen te behandelen met de juiste incontinentie.

Het Proces

Magneet therapie voor urine-incontinentie is heel gunstig voor personen die lijden aan driften en stress-incontinentie. Als je de magneet therapie ontvangt, zal u op een speciale stoel die heeft een ingebouwde verantwoordelijk voor het genereren van elektromagnetische pulsen magnetische spoel geplaatst. De pulsen natuurlijk ervoor zorgen dat de spieren van je bekkenbodem te contracteren: deze actie zal uiteindelijk bijdragen aan de versterking van de spieren, zodat de urine controle en controle over de blaas kan worden herwonnen door voortgezet therapie. Deze vorm van therapie wordt in het algemeen gedurende 56 dagen twee behandelingen per dag aangeboden; zowel die twintig minuten lang in duur zijn.

Risico's

Die personen die een insulinepomp, een pacemaker, een defibrillator, of een lever infuuspomp mag niet overgaan tot magneettherapie hebben; elektromagnetische pulsen kunnen interfereren met de werking van het apparaat. Bovendien, tijdens magneettherapie, sommige mensen misselijkheid, duizeligheid en tragere wondgenezing ervaren. Zwangere vrouwen moeten afzien van magneet therapie, aangezien niet voldoende sterk studies uitgevoerd om de effecten van de behandeling op de foetus te bepalen.