Herbal Remedies voor Peri-Menopause & Menopauze

Bij de behandeling van de opvliegers, stemmingswisselingen, vaginale droogheid en andere symptomen van de peri-menopauze en de menopauze, veel vrouwen willen kruiden antwoorden om hen te helpen het door. Ze kunnen wenden tot kruiden behandelingen te gebruiken in combinatie met traditionele therapieën of als alternatief. En hoewel scores van kruidenpreparaten worden verkocht voor de peri-menopauze en de menopauze opluchting, het is moeilijk om te weten hoe veilig ze zijn en of ze echt effectief. Populaire kruiden-behandelingen voor peri-menopauze en de menopauze symptomen zijn soja en andere fyto-oestrogenen, vitamine E, St. Janskruid, ginseng en Mexicaanse yam.

Gezien Herbal Behandelingen

Er zijn verschillende factoren te overwegen bij de beslissing of kruidengeneesmiddelen voor peri-menopauzale of symptomen van de menopauze te gebruiken. Een daarvan is de risico-factoren die betrokken zijn met de traditionele behandelingen zoals hormonale substitutietherapie (HST). Het risico van hart-en vaatziekten, beroerte, borstkanker en bloedstolsels verhoogt met HRT. Voor peri-menopauzale symptomen, zijn lage dosis anticonceptiepillen vaak voorgeschreven. Voor vrouwen die roken of hebben een hoog risico op bloedstolsels, maar dit is misschien niet de beste optie.

De ernst van de specifieke symptomen is een andere factor. Uw opvliegers, nachtelijk zweten en vaginale klachten kunnen niet ernstig genoeg zijn voor hormonen of andere traditionele behandelingen zijn, terwijl nog rechtvaardigt de mate van opluchting dat kruidenmiddelen kan bieden. Andere overwegingen omvatten de veiligheid en de potentiële effectiviteit van de behandeling. Om complicaties te voorkomen, moet u uw arts te raadplegen over eventuele kruiden die u overweegt.

Common Herbal Remedies

Verschillende kruiden worden gebruikt voor de behandeling van opvliegers. Fyto-oestrogenen, of plantaardige oestrogenen, worden verkocht in tablet- of poedervorm, en kan ook worden gevonden in voedingsmiddelen zoals sojabonen, peulvruchten en vlas zaden; soja biedt de hoogste concentraties. De veiligheid en werkzaamheid van fyto-oestrogenen niet bewezen. Door hun overeenkomsten met oestrogeen, moet u voorkomen dat het nemen van fyto-oestrogenen als je een hoog risico op het ontwikkelen van borstkanker.

Wild yam is een andere populaire opvlieger remedie. Een natuurlijke progesteron, is het gebruikt om menstruele krampen, misselijkheid en symptomen van de menopauze voor eeuwen behandelen. Het kan worden gekocht in crème, vloeibaar extract en poedervorm.

Vitamine E wordt ook vaak gebruikt om opvliegers bij postmenopauzale vrouwen te bestrijden. Al is het redelijk veilig, moet je niet nemen meer dan 400 internationale eenheden vitamine E per dag, volgens de Mayo Clinic. Opvliegers en vaginale droogheid te behandelen, sommige kruidkundigen raden Dong quai. Deze plant wortel is een algemeen voorgeschreven Chinese kruidengeneeskunde en wordt gebruikt voor verschillende vrouwelijke reproductieve kwesties.

Kruiden gebruikt voor de menopauze-gerelateerde stemmingswisselingen en depressie te bestrijden zijn St. Janskruid en ginseng. Sint-janskruid is een bloem extract gebruikt voor de behandeling van milde tot matige depressie. Ginseng wordt gebruikt om stemmingen en combat stress te stabiliseren.