Herbal Remedies voor overgangsklachten

Perimenopauze beschrijft het begin van de menopauze, die kan beginnen zo vroeg als tien tot vijftien jaar voor de menstruatie stoppen goed. Symptomen van de perimenopauze zijn verlies van seksueel verlangen, slaapproblemen, opvliegers, hoofdpijn, haaruitval, gewichtstoename en onregelmatige menstruatie. Traditionele menopauze en de perimenopauze behandelingen, zoals hormonale substitutietherapie (HST) kan vaak gevaarlijke bijwerkingen hebben. Natuurlijke remedies kunnen nuttig zijn bij het verlichten van deze symptomen zonder schadelijke bijwerkingen.

Soja

Sojaproducten zijn zeer rijk aan fyto-oestrogenen, die vergelijkbaar met de reeds oestrogeen door de eierstokken. Tijdens perimenopause oestrogenen de neiging te dalen, waardoor veel van de symptomen vrouwen gewoonlijk bieden. Soja is groot, omdat de opties voor de manier waarop het te eten zijn eindeloos. Tofu, soja kaas, sojamelk, soja hamburgers en brood gemaakt van sojameel zijn allemaal goede opties voor het houden van overgangsklachten op de baai.

Zilverkaars

Zilverkaars is een plant gevonden in Noord-Amerika, ook wel bugbane, rattleroot en zwarte snakeroot. Men gelooft dat fyto-oestrogenen bevatten en worden gebruikt om een ​​reeks fysische problemen, zoals gynaecologische aandoeningen en overgangsklachten. Zilverkaars kan worden genomen in de vorm van pillen en als het gebruikt wordt op korte termijn, kan verlichting van de opvliegers, stemmingswisselingen, depressie en angst die bij de menopauze.

Maca

Maca is een wortel gevonden in Peru waarvan wordt aangenomen dat de productie van oestrogeen en testosteron in het lichaam te stimuleren. Maca wortel wordt gezegd effectief in het verlichten van opvliegers, depressie, stemmingswisselingen, vermoeidheid, gevoelige borsten, slaapstoornissen en andere symptomen van de perimenopauze en de menopauze zijn. Deze wortel wordt ook gebruikt om de symptomen van premenstrueel syndroom.

Andere Kruiden

Er zijn verschillende andere kruiden die kunnen helpen bij de perimenopauze symptoomverlichting. Soms zijn de symptomen van de menopauze en de perimenopauze zijn uniek voor de persoon die ze ervaart. Hieronder zijn vier extra kruiden-behandelingen en de symptomen die ze specifiek kan behandelen.
Sepia is zeer geschikt voor het verlichten van angst en prikkelbaarheid. Belladonna is zeer geschikt voor het verlichten van opvliegers die lijken plotseling op komen en gaan plotseling. Ferrum phosphoricum kan worden gebruikt om te verlichten opvliegers wanneer zij vergezeld gaan van blozen. Een ander kruid, kan sanguinarina verlichting bieden voor opvliegers in het gezicht en de hals.