Herbal Remedies voor Ontgiften Your Body

Herbal Remedies voor Ontgiften Your Body

Soms giftige stoffen kunnen zich ophopen in uw lichaam de natuurlijke organen van ontgifting en vereisen extra aandacht door middel van een externe ontgiftingsproces. U kunt ervoor kiezen om je lichaam te ontgiften door middel van geneeskrachtige kruiden, die thuis kan worden gecreëerd door het trekken van kruiden in heet water om kruidenthee te maken. Bij het begin van elke oefening, dieet of aan te vullen programma, raadpleeg dan een arts of uw zorgverlener alvorens het detox proces.

Nier Detox

VitaminsToHealth.com legt uit dat de nieren kruiden-detox regimes kan helpen de urinewegen, ook. Er zijn verschillende soorten kruiden gebruikt in de nier detox, afhankelijk van het soort van detox dat u wilt bereiken. Sommige kruiden werken om ontsteking en irritatie te verminderen, terwijl anderen proberen te helpen verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam efficiënter te maken. Sommige nier detox kruiden gebruiken peterselie, paardebloem, jeneverbessen en gember, volgens HealthRecipes.com.

Lever Detox

De lever werkt net als andere-toxine behandeling van organen in dat het helpt bij het omzetten gifstoffen en giftige stoffen die het lichaam aangaan eliminatie materiaal. Als het lichaam niet kan gebruiken van bepaalde voedingsmiddelen of dranken in de spijsvertering en voeding proces, de lever werkt om deze op te heffen, dat is waarom sommige mensen vinden een lever kruiden-detox om nuttig te zijn. Sommige kruiden gebruikt in de lever detox remedies zijn paardebloem, peterselie, kamille, distel, engelwortel en rode bieten, volgens HealthRecipes.com.

Lung Detox

Longen behoren tot het lichaam van de eerste verdediging tegen ziekte en infectie, zodat hun potentieel om gifstoffen te houden is groot. De kruiden gebruikt om te reinigen de longen zal afhangen van de vraag of u de remedie om de ademhaling te verbeteren of de hoeveelheid slijm in de luchtwegen te verminderen. Sommige kruiden gebruikt in de longen detox zijn salie, tijm, brandnetel en gemberwortel, volgens BodyDetoxDiet.net.

Colon Detox

Colon detox soms als synoniem wordt gebruikt met de term dikke darm te reinigen. Kruiden-detox regimes worden gebruikt voor het opstellen van slijm, ontlasting, toxines, giftige stoffen en soms bloed. Sommige kruiden gebruikt in colon detox kruidengeneesmiddelen zijn aloë vera, senna bladeren en peulen, cascara sagrada, bentoniet klei, geactiveerde kool en appel pectine.