Herbal Remedies voor depressie bij tieners

Uw arts heeft net de diagnose van uw tiener met een depressie. Je weet niet wat je moet doen, maar je bent niet zeker dat u uw kind te zijn op recept antidepressiva. Deze medicijnen kunnen ernstige bijwerkingen hebben. Gelukkig is er een andere optie. Er zijn vele kruiden behandelingen die zijn getoond helpen verbeteren stemming en verminderen de symptomen van depressie.

Inzicht Depressie

Depressie kan worden veroorzaakt door een aantal redenen, waarvan vele bekend. Depressie kan in de familie, en experts geloven dat er een genetische factor betrokken. Depressie bij tieners vaak onopgemerkt; het wordt vaak verward met normale tiener stemmingswisselingen. Het kennen van de symptomen van een depressie kan u helpen om het verschil te kennen. Depressie wordt gekenmerkt door een gebrek aan motivatie en energie. Bovendien kunnen veranderingen in slapen en eten patronen ontstaan. Mensen die lijden aan een depressie hebben vaak gevoelens van hopeloosheid en angst met betrekking tot hun toekomst en leven in het algemeen. Als u denkt dat uw tiener lijdt aan depressie, onmiddellijk contact op met een professionele geestelijke gezondheidszorg. Alleen een arts kan de diagnose te stellen.

Kruiden en Vitaminen

Er zijn tal van vitaminen op de markt gebruikt om depressie te behandelen. Hier zijn enkele van de meest gebruikte en meest effectieve supplementen. Ze zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke leverancier van vitamines. St. John's Wort wordt aanbevolen door de meeste gezondheidswerkers in de behandeling van depressie. Het is effectief in het verbeteren van stemming en wordt vaak aanbevolen als alternatief voor antidepressiva. Vitamine B complex, waaraan vitaminen B6, B12 en foliumzuur bevat, wordt ook gebruikt voor de behandeling van depressie. Deze vitaminen helpen bevorderen van een gezonde hersenfunctie en vechten tekortkomingen die de depressie kan hebben veroorzaakt. Omega-3 vetzuren in visolie eveneens gebruikt om hersenfunctie bevorderen en worden ook gebruikt bij de behandeling van depressie. SAM-e en DHEA beide nature in het lichaam. Rekening houdend met deze in te vullen formulier kan helpen verlichten de symptomen van depressie.

Praten met uw arts

U moet altijd contact op met uw arts voordat het aanmoedigen van uw tiener aan een vitamine-supplementen te nemen. Uw arts kan u vertellen welke ze denken dat het meest effectief is. Dit bespaart u een hoop tijd en geld. Daarnaast zal uw arts op de hoogte als een van deze supplementen een negatieve invloed op de huidige omstandigheden en / of medicijnen van uw tiener de gezondheid kan hebben. Uw arts kan het gevoel hebben dat antidepressiva zijn de betere keuze. Het is aan u en uw tiener om de uiteindelijke beslissing te nemen.