Herbal Remedies voor angst en prikkelbaarheid

Herbal Remedies voor angst en prikkelbaarheid

Huisartsen zijn wervend angst als de meest gemelde psychische symptomen in de afgelopen decennia. Het is gemeld veel vaker dan depressie en alle andere psychische symptomen gecombineerd. De oorzaak is onbekend, maar velen hebben gespeculeerd dat onze snelle maatschappij en verhoogde stress een epidemie van nieuwe pati├źnten angst heeft veroorzaakt. Die individuen die zich verzetten tegen het nemen van voorgeschreven medicatie voor angst hoeft niet in stilte lijden. Er zijn alternatieve keuzes voor angst behandeling.

Soorten

Er zijn verschillende soorten kruiden die werden aangeprezen als effectieve natuurlijke behandelingen voor angst. Eeuwenlang hebben de westerse geneeskunde beoefenaars natuurlijke kruiden zoals kava kava en valeriaan toegediend om succesvol te behandelen en verlichten de symptomen van angst en prikkelbaarheid.

Voordelen

De voordelen van het gebruik van een natuurlijke, kruiden-oplossing voor angst is dat het bijwerkingenprofiel is waarschijnlijk veel beter dan voor de voorgeschreven medicijnen zijn. Een nadeel van voorgeschreven medicijnen is dat ze synthetische en ons lichaam niet bepaalde verbindingen herkent. Dit is de belangrijkste oorzaak van de bijwerkingen.

Theorie├źn / Speculatie

De kalmerende en anti-angst voordelen van kruiden medicijnen wordt gedacht te worden veroorzaakt door de ontspannende werking op het centrale zenuwstelsel. Door vertragen zenuwimpulsen, is gedacht aan kalmerende eigenschappen die een staat van ontspanning induceren.

Geschiedenis

Het gebruik van kruiden voor de ziekte en de symptomen onder controle bestaat al honderden jaren. In feite zijn de meeste farmaceutische gemaakt door het bestuderen van de structuur en werking van natuurlijke kruiden op het menselijk lichaam. Veel voorgeschreven medicijnen zijn gewoon synthetische versies van natuurlijk voorkomende planten en kruiden.

Waarschuwing

Voordat u begint met een natuurlijke kruiden-supplement, bespreek dit dan met uw algemene arts uit de gezondheidszorg. Herbal remedies kan ook leiden drug interactions op dezelfde wijze als voorgeschreven medicijnen. Wees voorzichtig met kruiden zo veel als elke andere medicatie, en altijd op voorhand contact op met uw arts.