Herbal Neus Kanker

Herbal Neus Kanker

Neus kanker, hoewel vrij zeldzaam, treft ongeveer 1.000 mensen in de Verenigde Staten elk jaar. Neus kanker kan ontstaan ​​uit een verscheidenheid van oorzaken van infecties en het gebruik van tabak te ademen zaagsel of gewoon een familiegeschiedenis van kanker. En terwijl de conventionele behandeling - met inbegrip van chirurgie en radiotherapie - is aan te bevelen, kruiden-behandelingen ook bestaan ​​om de aandoening te bestrijden. Kruidenoplossingen algemeen vallen in de categorie van preventieve zorg - de ontwikkeling van neuskanker in de eerste plaats te voorkomen. Toch zal alles dat bijdraagt ​​aan de algehele gezondheid van de neusholten alleen helpen als je om met de neus kanker.

Vitamine C

Overweeg het nemen van vitamine C supplementen - ongeveer 1.000 milligram drie keer per dag. Vitamine C bestrijdt nasale en sinus congestie door het verminderen van uw histamine niveaus. Beter nog, eet gezond voedsel dat van nature rijk aan vitamine C. Dergelijke voedingsmiddelen zijn kabeljauw, zwarte bessen, rode bessen, guaves, citroenen, de meeste vruchtensappen, aardbeien, kool, bloemkool, peterselie, rauwe groene paprika en radijs.

Astragalus

Astragalus voegt kracht om je immuunsysteem, het verhogen van de productie van interferon, die het lichaam van de aanwezigheid van virussen en binnendringende bacteriën informeert. Interferon motiveert cellen om het lichaam tegen bacteriën en virussen. Beefing je immuunsysteem zal sterk verminderen uw kansen op het ontwikkelen van kanker in de neus de eerste plaats, omdat een van de meest voorkomende oorzaken van de aandoening is een infectie. Terwijl het vechten neus kanker, het vrijhouden van de infectie kan helpen voorkomen dat verdere complicaties.

Eucalyptusolie

Eucalyptus olie, verkrijgbaar bij elke kruiden opslag, kan worden toegevoegd aan kokend water en geïnhaleerd als stoom. Kruidendokters beweren de eucalyptus-olie gevulde stoom acts op neusslijmvlies receptoren, benauwdheid en congestie sterk verminderen - weer het voorkomen van besmetting en de ontwikkeling van verdere complicaties met je neus kanker conditie. De olie is getoond om als een antioxidant en een anti-inflammatoire.