Herbal Cure for en løbende næse

En løbende næse er den almindelige måde at beskrive den medicinske tilstand næseflåd. Kendetegnet ved en tynd, vandig udledning fra næse, løbende næse er generelt ikke farligt. Udledningen er ofte forbundet med en almindelig forkølelse og kan være klar eller farvet. Det kan også være ledsaget af en skærpende hoste som kroppen forsøger at fjerne slim fra de respiratoriske foringer. Heldigvis er der en række naturlægemidler, som kan være nemt og billigt anvendes hjemme, der kan hjælpe rydde op en løbende næse.

Te

Ved det første tegn på snue, gøre dig selv en kop varm te. Dampen fra drikken vil bidrage til at tynde nasal sekreter, hvilket reducerer risikoen for at udvikle mere skille infektioner i ører eller sinus hulrum. Enhver form for urtete vil hjælpe, men kamille er særligt nyttige i denne situation. Ifølge Daily News Central, de seneste undersøgelser i Storbritannien tyder på en stærk forbindelse mellem kamille og lindring fra symptomerne på almindelig forkølelse, herunder løbende næse. Kamille indeholder kemikalier, der virker som anti-inflammatoriske midler, reducere hævelse af nasale væv. Kamille fungerer også som en naturlig anti-histamin og en antioxidant, der bidrager til at bekæmpe post nasal drop, mens styrke immunsystemets funktion. Gentag hver fjerde time hele løbet af dagen.

Hvis du lider af en ragweedallergi, ikke drikker kamille te, da det kan forårsage en allergisk reaktion. Du kan dog stadig nyde godt af andre urtete.

Eucalyptus

Eucalyptus er en almindelig ingrediens i kommercielle koldt retsmidler, tilføjer en karakteristisk aroma til alt fra bryst gnide at hoste dråber. Dampene fra den handling olie som en slimløsende og decongestant, hjælpe med at tynde sekreter og åbne nasal passager, lempelse vejrtrækning og aflaste hele luftvejene. Eucalyptusolie kan tages i kapselform eller tilføjes til drikkevarer, såsom te, og indtages. Alternativt kan et par dråber af olien tilsættes til en balje med kogende vand. Den duftende damp kan derefter inhaleres, forårsager slimhinderne til at skrumpe og fremme dræning af sinus hulrum.

Ingefær

Ginger er en populær og effektiv behandling for løbende næser og forkølelse. Tygge på en lille, skrællet stykke råt ingefær eller frakke en skefuld revet ingefær med honning for at gøre det mere velsmagende. Når det indtages, vil enzymer i ingefær arbejde for at øge omsætning i hele kroppen, reducere betændelse og hævelse samtidig forbedre dræning af nasale passager. Alternativt kan lave en kop ingefær te ved at tilføje en luns af skrællet ingefær til to kopper kogende vand og lade det koge i 10 minutter. Fjern ingefær, forsøde at smage og drikke. Gentag disse behandlinger tre til fire gange om dagen, indtil din næse er stoppet.