Herbal Cleansing Drankjes

Professionals die in de alternatieve en traditionele velden gezondheid raden het drinken van kruidenthee reinigende drankjes of kruidenthee reinigende thee tijdens een snelle, voor een snelle reiniging van het lichaam. Verschillende kruiden dienen verschillende functies bij gebruik in een reinigende drankje. Deze verschillende kruiden kunnen helpen langs het zuiveringsproces. Herbal zuiverende drankjes, in het bijzonder het reinigen van thee, is een natuurlijke manier om het lichaam helpen zichzelf te genezen. Meestal kruiden reiniging thee is zeer veilig. Raadpleeg uw arts altijd alvorens een kruiden reinigen programma.

Voordelen

Herbal zuiverende drankjes bieden een manier om je lichaam strijd tegen de ziekte, en andere gezondheidsproblemen die kunnen worden slepende in je lichaam te helpen. Te functioneren op een dagelijkse basis, is het essentieel om een ​​gezond lichaam. Herbal zuiverende drankjes kan helpen in dit opzicht. Samen met het ontgiften van het lichaam, gebruikte kruiden reiniging dranken tijdens een snel kunnen helpen langs de vasten proces, waardoor meer ingebedde afval en puin van ons lichaam. Herbal reinigende thee die kamille, paardenbloem bevatten en rozenbottels hulp in zuiveringen tijdens een fast. Echinacea en gladde iep kan ook nuttig zijn.

Eigenschappen

Kamille, paardebloem en rozenbottels helpen om de lever te versterken en te ontdoen van de bloedbaan van onzuiverheden. Zoek deze kruiden in een reinigende thee voor optimale resultaten. Bovendien kan het echinacea en wat bessensap aan thee, een immuunsysteem golf en helpen spoelen bacteriën van de dikke darm en blaas. Probeer iep thee voor de verlichting van ontsteking in de dikke darm. Gladde iep is ook veilig worden gebruikt als een klysma. Vermijd kamille als je allergisch bent voor ambrosia zijn.

Voorbereiding

Maak uw zelfgemaakte kruiden zuiveringen drankje bij steeping de kruidentheezakjes in gedestilleerd water. Gedistilleerd water is vrij van verontreinigingen en werkt goed in reinigingsprogramma's. Kook een kopje gedistilleerd water, dompel theezakje, en steil voor ongeveer tien minuten. Voor losse kruiden, steile 1 eetlepel in een kop kokend water. Dek af en laat ongeveer tien minuten op te zetten. Strain en drinken. Drink je reinigende kruidendrank twee keer per dag. Voor kamille, beperken tot een kopje per dag.