Herbal Behandling för hårbotten Ringorm

Ringorm är en svampinfektion. På hårbotten, det kallas tinea capitis. Vissa växtbaserade behandlingar är mycket effektiva på att döda svamp och kan användas för att behandla din tinea capitis. Medan de flesta växtbaserade behandlingar för ringorm används lokalt, vissa örter har starka svampdödande egenskaper när de används internt.

Använd en integrativ strategi

Ett av de bästa sätten att använda örter för ringorm är att kombinera dem med den typiska standardbehandling, over-the-counter (OTC) antimykotika. Används tillsammans, kommer de att förstärka fördelarna med varandra. Det är bäst att använda din aktuella växtbaserade behandlingar och OTC krämer vid olika tidpunkter uppropet dagen. Prompt, konsekvent behandling kan klara upp infektionen i cirka tre veckor. Om du är intresserad av att använda naturliga terapier enbart samråd med en läkare med erfarenhet av alternativ medicin är det bästa sättet att utforma en effektiv behandlingsregim.

Herbal Treatment

Växtbaserade behandlingar för detta tillstånd används främst externt. Med hjälp av följande växtbaserade behandlingar hjälper döda infektionen och främja läkning.

Tea tree olja är känd för sina insatser mot svampangrepp. Applicera oljan 2-3 gånger om dagen till det drabbade området. Du kan använda full styrka och behöver inte späda ut det. Använd inte tea tree om du är allergisk mot selleri eller timjan. Använd valnöt bladextraktet om din infektion är sipprar; applicera olja på hårbotten 2-3 gånger om dagen.

Med 4.000 mg dagligen av en vitlök komplettera motsvarar äta en vitlöksklyfta. Om du väljer kan du äta en kryddnejlika dagligen; du behöver inte tugga det. Vitlök är en potent antifungal ört. Dricka pau'd arco te tre gånger dagligen eller använda ett utdrag enligt anvisningar på etiketten är också bra för att bekämpa infektionen från insidan.