Herbal Behandelingen voor vlooienbeten Littekens

Outdoor huisdieren dragen vaak vlooien binnen met hen, en de insecten kunnen eindigen op je. Vlooien over het algemeen vallen de benen en enkels mensen ', waardoor u de drang om voortdurend te krabben. Het krassen laat vaak littekens achter. Gelukkig, natuurlijke remedies zijn beschikbaar om te helpen verlichten littekens

Fruit Behandelingen

Citroensap heeft natuurlijke bleken kwaliteiten en in de tijd zal littekens verlichten. Neem een ​​hele citroen, snijd hem in twee delen en wrijf de helft van de citroen over het litteken gebied. Laat de oplossing op 's nachts en herhaal het proces voor twee weken. Of, mash een hele rijpe banaan en de pasta van toepassing op het litteken gebied. Laat de pasta op het litteken nachts, en na een paar dagen het litteken begint te vervagen.

Sandelhout

Sandelhout is een huis remedie voor litteken verwijdering en kunnen worden gekocht bij elke kruidenwinkel. Maak een pasta van sandelhout met een beetje water en de pasta direct op het litteken en laat de pasta op 's nachts. Herhaal dit proces dagelijks volgen, en het litteken moeten beginnen te vervagen binnen een paar dagen.

Natuurlijke oliën

Natuurlijke oliën zoals olijfolie, druivenpitolie, kokosolie en amandelolie zijn grote bronnen voor het aanbrengen van vocht terug in de huid. Wrijf olie in het litteken en je zult zien verbetering na een paar dagen.

Aloë Vera Behandeling

Aloe vera planten zijn geweldig kruiden om rond het huis voor alle soorten brandwonden en huidirritaties te houden en kan ook worden gebruikt voor littekenbehandeling. Breek een van de stengels van de plant en de gel die druipt van de stam toe te passen - het is 100% aloe - direct naar het litteken gebied. Herhaal dit proces voor een week.