Herbal Alternatieven voor Albuterol

Albuterol is een veel voorkomende rescue inhaler voor astma-patiënten voorgeschreven. Er zijn verschillende kruiden en kruiden formules om het onderzoek bij het overwegen van alternatieven is voor Albuterol. Sommigen werken als anti-spasmotics of kalmerende kruiden, en wat werk als uitzetting agenten, die werken om te werpen slijm en slijm uit de luchtwegen. Astma wordt vaak verondersteld te worden veroorzaakt door allergieën voor pollen, stof, rook en andere buiten omstandigheden. Alternatieve zorgverleners geloven astma kunnen wortels in slechte voeding hebben, en alleen door het aanpakken van voedsel kwesties zullen astma permanent worden verlicht. Controleer altijd met een betrouwbare zorgverzekeraar voordat zelfmedicatie met een product of behandeling.

Lobelia en Valeriaan

Als een astma-lijder ervaart convulsies, hebben ze onmiddellijk lobelia tinctuur. Lobelia is een prachtige anti-spasmotic kruid, nuttig in het kalmeren van elke vorm van het lichaam spasmen of krampen. Lobelia stimuleert de nervus vagus, echter. Inname van te veel lobelia in een keer kan leiden tot braken.

Maak een thee van valeriaan, voeg een snufje cayennepeper poeder aan, en drink het om stil te zijn stuiptrekkingen.

Lung Formula

Een geweldige formule voor long-en bronchiale ondersteuning bestaat uit de volgende kruiden: smeerwortel, toorts, vogelmuur, heemstwortel en lobelia. Deze formule kan worden gevonden in thee en capsulevorm, en is bruikbaar in vele respiratoire aandoeningen, waaronder astma. Deze thee moet drie keer per dag worden ingenomen met een half druppelaar van lobelia tinctuur toegevoegd aan elke kop voor extra steun.

Toorts

Koningskaars kalmeert de longen en helpt verjagen slijm. Het wordt vaak gecombineerd met salie en plaintain bij astma recepten. U kunt een behandeling met stoom te maken voor astma met toorts, door sudderen een sterke pot van toorts thee op een fornuis. Je bedekken dan je hoofd met een handdoek en inhaleer de stoom van de thee.

Nerve Kruiden

Een zenuw herstel formule kan zeer nuttig zijn voor astma. Het bevat zilverkaars, paprika, hop bloemen, lobelia, scullcap, valeriaan, hout betonie en maretak. Het wordt hetzij genomen als een tinctuur of gemaakt in een thee en drie keer per dag geconsumeerd. Het bevordert ontspanning en verlichting van de spanning. Het is mild stimulerend en toch het kalmeert het zenuwstelsel en vermindert de pijn. Het voedt de motorische zenuwen aan de basis van de schedel, en herbouwt ook zenuwscheden en de zenuwen zelf.

Algemeen Programma

Alle zuivelproducten dient onmiddellijk te worden gestaakt, omdat melkproducten zijn slijm-producerende. Een kwaliteit dubbele punt reinigingsmiddel wordt aanbevolen om het lichaam van de oude gifstoffen die kunnen bijdragen aan de astma-aanvallen af. Een meestal vegetarisch dieet moet worden gevolgd, met een kleine witte vis of hormoon-vrije kip wekelijkse toegestaan. Ongeveer driekwart van het dieet zou moeten zijn verse, ongekookte groenten en fruit, en een kwart moet worden gekookt voedsel zoals peulvruchten, volle granen of gebakken aardappelen. Suiker moet worden vermeden en vervangen door honing, stevia of agave nectar. Zoutinname moet worden beperkt. Oefening buitenshuis regelmatig. Drink minstens een halve liter zuiver water (geen leidingwater) per dag. Zorg ervoor dat er grote ventilatie binnenshuis.