Herbal Acne Producten

Herbal Acne Producten

Acne kan een hinderlijk en een gênant. Over-the-counter medicatie voor acne kan pijnlijk zijn en bijwerkingen hebben. Hoewel er veel verschillende soorten geneesmiddelen acne formules op drug winkelrekken, zijn er ook kruiden acne producten die acne kunnen behandelen ook.

Oorzaken van acne

De belangrijkste oorzaken van acne genetische geschiedenis en hormonale activiteit. Deze kunnen niet worden behandeld met kruiden, maar veel van de andere oorzaken van acne kunnen worden. Ontsteking in de huid kan een oorzaak zijn, of gewoon een symptoom dat maakt je acne lijken erger te zijn. Een teveel aan stresshormonen kan leiden tot ernstige acne. Ook is de belangrijkste acne bacterie Propionibacterium acnes is bekend dat de poriën verstoppen en acne veroorzaken. Ten slotte kan blootstelling aan bepaalde chemische stoffen en toxines ook leiden acne (referentie 2).

Kruiden Versus Geneeskunde

Er zijn veel medicijnen die vaak voorkomende oorzaken van acne richten. Het verschil tussen kruiden en medische degenen is dat er minder bijwerkingen met kruidengeneesmiddelen. Een van de sterkste medische oplossingen op de markt, Accutane, veroorzaakt een extreem droge huid, lichtgevoeligheid, geboorteafwijkingen, en een zeer klein percentage van de mensen hebben suïcidale neigingen. Het is zeker effectief tegen acne, maar voor degenen die willen een zachtere manier om acne te vallen vinden, kunnen kruiden de weg zijn. Kruiden kunnen worden gekocht bij de meeste natuurlijke goede winkels (Referentie 2 en 3).

Kruiden

U kunt verschillende kruiden intern nemen om te helpen uw systeem beginnen te vechten tegen acne. Knoflook bevat allicine, die een sterkere antibiotica dan geneesmiddelen op recept, zoals penicilline. Twee doses per dag van een 400 mg capsule van knoflook kan beginnen om u te ontdoen van schadelijke bacteriën die kunnen worden veroorzaakt uw huidproblemen. Paardenbloem kan helpen uw lichaam te ontgiften, waardoor het bevrijden van bacteriën en oliën. Het is gebruikt voor zowel eczeem en acne en kan worden genomen in 5 tot 10 ml doses van een paardebloemwortel tinctuur (referentie 1 en Bron 2).

Topical Kruiden

Een van de meest populaire kruiden is gebruikt in vele commerciële producten is tea tree olie. Deze essentiële olie is gebruikt om acne, pijn, snijwonden en fungale infectie. Je kunt het deppen op met een watje of de aanschaf van een product dat de olie bevat. Er zijn vele andere effectieve oliën die kunnen helpen, waaronder bergamot, citroen, pepermunt en rozemarijn. Er zijn verschillende toepassingen voor elke olie en bepaalde oliën die het beste kan combineren met bepaalde anderen. Raadpleeg een arts van aromatherapie om ervoor te zorgen u de juiste olie en de bedragen (referentie 1 en Resource 1).

Homeopathische middelen

Homeopathische middelen kan worden gebruikt in creme of orale vloeibare vorm. Homeopathische geneesmiddelen stimuleren het lichaam in staat om te vechten tegen aandoeningen zoals acne en kunnen ze de zachtste manier om te gaan met de huid probleem. In crème vorm kunt u het product royaal toe te passen, in orale vorm je een 12c potentie (waarbij c is gelijk aan 100 maal de norm homeopathische potentie) twee keer per dag gedurende enkele weken kan duren. Probeer Kali Bromatum als je acne op het voorhoofd, bovenste gezicht dat is pijnlijk en ontstoken. Zwavel kan worden gebruikt voor een vette gezicht met grote puistjes die pijnloos, maar jeukende zijn. Ten slotte wordt pulsatilla gebruikt voor jonge of zwangere vrouwen die jeukende acne en schraal of afwezige menstruatie. Als u niet zeker bent over wat kruiden zijn het beste voor uw klachten een bezoek aan een homeopaat huisarts voor advies (referentie 1, Resource 3).