Hemadrol Side Effects

Hemadrol, een anabole steroïde supplement vervaardigd door EST Nutrition, wordt voornamelijk gebruikt om spiermassa te vergroten, om meer uithoudingsvermogen te creëren tijdens trainingen en om energie te verhogen gedurende de dag. Zoals bij elke steroïde supplement, kan aanzienlijke bijwerkingen voorkomen van het gebruik ervan.

Remming van Fat Production

Eén van de meest opvallende en wenselijke neveneffecten voor gebruikers van Hemadrol instelling kan de geneesmiddel productie van vetdeeltjes vertragen in het lichaam, terwijl tegelijkertijd gebouw spiermassa. Dat heeft nadelen, echter. Hemadrol verhoogde nadruk op het vaatstelsel en veroorzaakt mogelijkheid van interne problemen op lange termijn, zoals nierfalen.

Acne

Een van de meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik Hemadrol de ontwikkeling van eventuele acne op het gezicht, rug en borst. Twee belangrijke dingen veroorzaken dit: verhoogde niveaus van testosteron en een verhoogde activiteit in de talgklieren. Deze factoren, samen met de aanwezigheid van externe bacteriën en dode huidcellen, tot verstopte poriën en de eventuele ontstaan ​​van acne.

Lever toxiciteit

Gebruik van Hemadrol kan ook resulteren in toxiciteit van de lever. De belangrijkste functie van de lever is om af te breken en condenseren verbindingen als ze in het lichaam. Indien een vreemde stof zoals Hemadrol is opgenomen in het lichaam, de lever wordt overbelast en veroorzaakt leverenzymen stijgen tot een niveau wordt niet gebruikt. Vervolgens heeft de lever worstelt om deze chemische stoffen condenseren, en schade op lange termijn lever is mogelijk.

Toegenomen agressie

Misschien wel de meest hoogst bekend neveneffect van Hemadrol gebruik is ontstaan ​​van verhoogde boosheid of agressie, of wat is beter bekend als "roid rage." Verhoogde niveaus van testosteron in combinatie met andere chemische stoffen in het geneesmiddel kan dit veroorzaken. Het resultaat is een verhoogde gewelddadig gedrag of, in sommige gevallen, psychose. Het is belangrijk om te beseffen dat persoonlijkheidskenmerken een rol spelen bij het bepalen of deze bijwerkingen een individu zal beïnvloeden. Degenen met eerdere gewelddadige geschiedenis gevoelig zijn meer getroffen dan degenen die normaal gesproken kalm te blijven.

Waarschuwing

Bijwerkingen kunnen komen uit het gebruik van anabole steroïden, niet alleen Hemadrol. Als u jonger bent dan 18, kan het gebruik van steroïden uw groeipatroon stunt en leiden tot een van de hierboven genoemde bijwerkingen.

Als u een van deze bijwerkingen ervaart, onmiddellijk een arts raadplegen.