Heeft een HSA Vervang verzekering?

Ziekteverzekering helpt u betaalt voor de medische kosten die kunnen eventueel ook buiten uw eigen budget. Er is een groot aantal ziektekostenverzekering plannen, allemaal met verschillende termen, eigen risico's en regels over wat de kosten zullen dekken. Als u voor een groot bedrijf werkt, kan je de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering plan. Als je werkt voor jezelf of heb zakelijke verzekeringen niet hebt, moet u mogelijk een particuliere verzekering rechtstreeks kopen bij de verzekeraar. Er zijn ook een aantal functies die niet in de plaats ziektekostenverzekering maar aan toe te voegen, waaronder HSAs.

HSAs

Gezondheid spaarrekeningen, of HSAs, zijn gespecialiseerde spaarrekeningen die beschikbaar samen met een zorgverzekering worden. Niet alle beleidsmaatregelen bieden HSAs, en de regels kunnen verschillen enigszins op basis van wat het beleid je hebt, maar in het algemeen kun je geld te kanaliseren in uw HSA en dan gebruik maken van deze middelen om te betalen voor medische kosten, van nieuwe contacten bij dokter dat je normale verzekering zal het niet hebben.

Voordelen

HSAs bogen op een aantal voordelen. De HSA is belastingvrij beschut, dus in aanvulling op het maken van de rente op de gelden op de rekening, je hoeft ook niet om dezelfde belasting betalen over het als je doet op regelmatige inkomsten, bespaart u geld op de lange termijn. Ook kan het niet alleen u bijdragen aan uw HSA: sommige bedrijven bijdragen maken ook als u kiest voor de account.

Vervanging

Een HSA en een ziektekostenverzekering plan zijn geen afzonderlijke opties; ze gaan samen, en je kunt een HSA zonder ziektekostenverzekering hebben. Een HSA kan niet op zichzelf, het is alleen een optie die sommige beleidsmaatregelen te nemen. Een ziektekostenverzekering plan kan op zichzelf staan, maar het kan niet zo flexibel als een plan met een HSA bieden. Maar geen enkele verzekeringsmaatschappij zal slechts een HSA bieden zonder beleid.

Vereisten

HSAs niet vereisten in verband met uw ziektekostenverzekering plan hebben. Zo zal zeer weinig verzekeraars bieden elk type spaarrekening met een particuliere verzekering. Het is niet rendabel voor de verzekeraars om een ​​aparte rekening te bieden voor elke kleine beleid dat mensen zelf aan te schaffen. In plaats verzekeraars bieden een groep accounts om een ​​bedrijf als onderdeel van de groep gezondheid plannen. Deze groep gezondheid plannen moeten in aanmerking komen voor HSAs eerste, die over het algemeen betekent dat je zal moeten een hoger eigen risico te betalen over uw medische dekking aan HSA flexibiliteit te genieten.