Heart Valve Complicaties

Heart Valve Complicaties

Wanneer het hart pompt bloed, het bloed stroomt van de boezems naar de hartkamer. Tussen deze twee compartimenten kleppen. De tricuspidalisklep tussen het rechter atrium en ventrikel, en de mitralisklep is tussen het linker atrium en ventrikel. De pulmonale klep scheidt het rechterventrikel van de longslagader, de belangrijkste route voor zuurstofarm bloed naar de longen. Wanneer een van deze kleppen verzwakken, veroorzaakt bloed foutief pompen door het hart, waardoor slechte bloedcirculatie naar het weefsel in het lichaam.

Ziekte

Er zijn twee soorten ziekten die optreedt in hartkleppen. Regurgitatie treedt op wanneer de kleppen niet goed sluiten. Hierdoor lekken en druk van het hart, die het bloed naar achteren duwt in de atria. Stenose is een aandoening waarbij de kleppen verstijven of uitharden, waardoor het moeilijk bloed stromen. De geharde kleppen zorgen het hart harder voor het gebrek aan bloedtoevoer, wat kan leiden tot hartziekte pompen rekening.

Symptomen

Symptomen van hartklep ziekte zijn gelijkaardig aan hart-en vaatziekten. De patiënt heeft moeite met ademhalen, en de blokkering van de slagaders veroorzaakt pijn op de borst. De onregelmatige hartslag kan worden gevoeld in de borst als fladderende. Hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid en hoge bloeddruk zijn ook vaak voor. Voor patiënten met een defect in de tricuspidalisklep, kan de slechte doorbloeding invloed op de lever, waardoor pijn in de buik van leverschade.

Oorzaken

Oorzaken voor hartklep voorwaarden zijn meestal secundair aan een bestaande infectie of aandoening. Acuut reuma en syfilis kan hartklep degradatie veroorzaken. Omdat deze ziekten voornamelijk worden uitgeroeid in de Verenigde Staten, hartklep voorwaarden die voortvloeien uit deze infecties zijn zeldzaam. Andere oorzaken zijn van genetische aangeboren afwijkingen of het verouderingsproces. Een neveneffect van een hartaanval kan schade aan de hartkleppen.

Diagnose

Diagnose begint met een bezoek aan de arts van de patiënt. De arts maakt gebruik van een stethoscoop naar de hartslag te luisteren. Een hartruis kan worden gehoord door middel van een stethoscoop en is een teken van mogelijke hartklep voorwaarden. Een elektrocardiogram zal worden veroordeeld tot een meer nauwkeurige analyse van de hartspier te ontvangen. Deze test is pijnloos en geeft een grafische weergave van de hartslag. X-stralen worden genomen voor de arts om elk hart uitbreiding, dat is een teken van hart-en vaatziekten te observeren.

Behandeling

Enkele voorwaarden zijn niet behandelbaar en vereisen een zorgvuldige, levenslange controle van het hart. Drug therapieën zijn voor sommige patiënten. Bètablokkers en calciumantagonisten de controle van de hartslag tarief, dat helpt de symptomen van de hartklep condities te verminderen. In extreme omstandigheden, kunnen patiënten een operatie nodig om de kleppen te repareren.